Events bij Playdôme Roosendaal

Events bij Playdôme Roosendaal

Heb jij al een keer kennisgemaakt met onze evenementenkalender? Niet?! Lees hieronder dan waarom je deze maand nog één van onze evenementen wilt bijwonen. 👇

Bij Playdôme Roosendaal zijn er een 6-tal events die elke maand weer terugkeren, je hoeft dus niet bang te zijn dat er een maand niks te doen is hier, maar dat is het met of zonder de events sowieso niet. 😉

Elke maand kan je genieten van onderstaande events en van sommige events zelfs meermaals per maand!

🏎️ Playdôme Speed Night: geen formule-1, maar PSN oftewel: Playdôme Speed Night. Niet in de nacht, maar wel op de 2e woensdagavond van de maand.

🎳 Après-ski bowlen: elke laatste vrijdag van de maand kan je bij ons 3 uur lang après-ski bowlen, maar je kan er ook voor kiezen om 1 uur te komen bowlen. 😉 Wat dat après-ski bowlen zo leuk maakt? Tijdens deze avond krijg je borrelhapjes en schnaps van het huis én geniet je van de gezelligste après-ski muziek!

Schnitzel Sonntag: elke laatste zondag van de maand kan je bij ons 2 uur lang onbeperkt Schnitzels eten, én dat niet alleen want je geniet ook van onze toppings en bijgerechten die bij deze overheerlijke schnitzels geserveerd worden! Sinds afgelopen editie (17 september) is er ook elke editie live muziek 🎶, waarbij je ook zelf je liedjes kan aanvragen. Als dat geen feestje wordt!

Geen behoefte aan onbeperkt schnitzels, maar wel zin in een gezellige afsluiter van het weekend met live muziek onder het genot van een lekkere borrel, dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd!