Geniet van het lekkere weer

Geniet van het lekkere weer bij Playdôme Roosendaal!

De zon schijnt, de temperatuur stijgt en het mooie weer roept ons naar buiten! Bij Playdôme Roosendaal hebben we alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van deze zonnige dagen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende middag op ons gezellige terras of wat verkoeling zoekt bij onze indoor activiteiten, bij Playdôme ben je aan het juiste adres. Lees verder om te ontdekken wat je allemaal bij ons kunt doen tijdens lekker weer! ☀️

Ontspannen op het Terras

Een van de beste manieren om van het mooie weer te genieten, is door lekker te ontspannen op ons ruime terras. Het terras van Playdôme Roosendaal is de ideale plek om even tot rust te komen. Geniet van een verfrissend drankje, een smakelijke lunch of een heerlijk diner (tafelgrill) terwijl je geniet van de zon en het mooie uitzicht op onze tuin. Ons terras biedt een prachtig uitzicht en comfortabele zitplekken, perfect voor een gezellige tijd met vrienden en familie. Bekijk hier meer informatie over ons terras.

Outdoor activiteiten Playdôme Roosendaal

Bij Playdôme draait het niet alleen om ontspannen; tijdens het lekkere weer bieden we ook tal van indoor & outdoor activiteiten aan, zoals:

E-chopper verhuur: Op zoek naar een toffe outdoor activiteit? Huur een e-chopper bij Playdôme Roosendaal! Stap op de e-chopper, geef gas en ontdek het mooie West-Brabant.

Der Saboteur: Der Saboteur is een toffe teambuildingsactiviteit, waar iedereen aan mee kan doen in onze tuin. Tussendoor een drankje doen? Geen enkel probleem! Er is tussendoor voldoende tijd voor een kleine pauze. Dus, ontmasker jij Der Saboteur?

Biergarten: Het is weer aftellen tot de start van de zomer en daarmee de zomervakantie! Aankomende zomer staat de Biergarten van Playdôme Roosendaal in het teken van genieten, verkoeling en quality time met vrienden en familie.

Voor de Kleintjes

Kids playground: Er staat een trampoline en in het weekend 2 springkussens in onze Biergarten, dus de kids hoeven zich geen moment te vervelen! Bij slecht weer borrelen we binnen en wanneer de zon heerlijk straalt, borrelen we gezellig buiten. waar kinderen veilig en volop kunnen spelen terwijl ouders ontspannen op het terras. Er is genoeg te beleven voor de hele familie!

Plan Je Bezoek

Klinkt dit als de perfecte manier om van het lekkere weer te genieten? Plan je bezoek aan Playdôme Roosendaal en beleef een dag vol plezier en ontspanning. Of je nu op zoek bent naar een rustig plekje in de zon of een actievere dag met bv. de verhuur van onze E-choppers, wij hebben het allemaal. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Playdôme Roosendaal! Tot snel!

Wortsucher

Biergarten - snackplank

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

>
<
Tafelreservering