Karten in Bergen op Zoom

Karten in Bergen op Zoom

Ben jij een echte snelheidsduivel en wil jij graag karten in de omgeving van Bergen op Zoom? Kom dan naar PlaydĂ´me Roosendaal! Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen. De karts zijn volledig elektrisch dus de geur van benzine en het geluid van motoren zijn verleden tijd.

Compleet dagje uit

Ben je op zoek naar een compleet dagje uit in omgeving Bergen op Zoom? Met 6 activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap, van jong tot oud, een passend arrangement samenstellen.

Let’s Play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden. Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain.

Neem tijdens het dagje uit plaats in onze horeca. In het restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze chefkok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar de menukaart? Bekijk de menukaart en drankenkaart van Playdôme Roosendaal.

PlaydĂ´me Speed Night

Kan jij geen genoeg krijgen van het karten in omgeving Bergen op Zoom? Dan hebben wij iets leuks voor jou! De PlaydĂ´me Speed Night is een avondvullend programma voor de echte snelhedisduivels. Het arrangement bestaat uit een training, kwalificatie en finaleheat. Ontvang de beste tips en tricks en wie weet word jij de beste coureur van de avond.

Wist je dat de karts van PlaydĂ´me Roosendaal beschikken over een boostknop? De boostknop kan alleen gebruikt worden tijdens PlaydĂ´me Speed Night. Neem deel aan de PlaydĂ´me Speed Night en gebruik de boostknop tijdens de finaleheat vanaf de grid. Iedere rond ekrijg je 5 seconden een extra boost. Het is te vergelijken met de DRS in de Formule 1.

Onbeperkt Playkarten

Voor de Ă©chte kartliefhebbers hebben we elke zondag in de even weken het onbeperkt playkarten. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur krijg jij meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Karten was nog nooit zo leuk!

Trommel je vrienden en familie op en kom karten in Noord-Brabant bij PlaydĂ´me Roosendaal! Zet jij het nieuwste baanrecord? Koop je tickets hier en reserveer direct een datum en startmoment. Kom je liever eerst met ons in contact? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Karten Bergen op Zoom

Karten Bergen op Zoom

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering