Kinderactiviteiten in de omgeving van Breda

Kom naar Playd么me聽Roosendaal

Zoek jij nog leuke kinderactiviteiten in de omgeving van Breda? Kom naar Playd么me Roosendaal en ontdek onze vier kinderactiviteiten. Maak de dag compleet door een bezoek te brengen aan onze horeca. Kortom, wij zijn de perfecte locatie voor een lekker dagje uit met de kinderen!

Ontdek de leukste kinderactiviteiten

Playd么me Roosendaal is een activiteitencentrum in Roosendaal waar genoeg te doen is voor kinderen. De leukste locatie met kinderactiviteiten in de omgeving van Breda. Neem de kids mee voor een dag vol plezier!

De traditionele kinderactiviteiten in de omgeving van Breda zijn in een nieuw jasje gestoken. Kijk bijvoorbeeld naar het hyperbowlen, een combinatie van klassiek bowlen en gaming waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Zo gaat geen worp verloren! Maar, dat is niet het enige. Bij het lasergamen krijg je een instructie door middel van een hologram. Tijdens het shuffleboarden zorg je ervoor dat de stenen perfect in het vak worden geschoven. En tijdens het playkarten is de geur van benzine verleden tijd met onze elektrische karts!

Smullen in de horeca

Kom lekker smullen in ons schnitzelrestaurant! Een restaurant waarin wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken serveren zoals schnitzels, een stoofpotje en heisse liebe. Komen jullie lunchen, dineren of borrelen? Bekijk hier de volledige menukaart.

Is het lekker weer? Neem dan plaats in onze Biergarten! Een terras gelegen in de tuin van Playd么me Roosendaal waar je de hele zomer kan genieten van kaiserwetter. Is er slecht weer voorspeld? Een dagje weg naar Playd么me Roosendaal kan altijd doorgaan. Met de combinatie van binnen- en buitenfaciliteiten bieden wij 100% doorgangsgarantie.

Plan je dagje weg bij Playd么me聽Roosendaal

Dus ben jij op zoek naar leuke kinderactiviteiten in de omgeving van Breda? Reserveer bij Playd么me Roosendaal! Klik hier om te reserveren of neem contact met ons op via +31165 570 777, info@playdome.nl of via onderstaand contactformulier.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Designer Outlet Roosendaal

Karten in Noord-Brabant

Company visit

Personeelsuitje in Noord-Brabant

>
<
Tafel reserveren