Kinderfeestje funcurlen

Just for fun

Curlen
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma kinderfeestje funcurlen bij Playdôme Roosendaal duurt 2 uur en 30 minuten.

Meld je 20 minuten voordat de speeltijd van start gaat aan bij de receptie. Alvorens de speeltijd van 1 uur van start gaat geeft de spelbegeleider de instructie. Vervolgens worden de teams gemaakt, wie gaat het tegen wie opnemen? Yes, nu zijn jullie klaar om te gaan funcurlen! Na 1 uur funcurlen wordt de eindbalans opgemaakt en zijn de winnaars bekend.

Wist je dat tussen iedere groep 15 minuten wisseltijd is ingepland? Dit draagt bij aan een ontzorgend dagje weg bij Playdôme Roosendaal.

We sluiten het kinderfeestje af met een horecacomponent. De kinderen mogen kiezen uit Kaiserschmarrn, frietjes met schnitzel, frietjes met Frankfurter knakworst of frietjes met halal knakworst. Standaard geserveerd met kannen ranja en we serveren ook nog eens chips. Dat wordt smullen!

Funcurlen in een heuse gletsjer

Arrangementen

VOORWAARDEN

Kinderfeestje reserveren mogelijk vanaf 6 kinderen.
Te boeken voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.
Alleen te reserveren op woensdag- en vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 18.00 uur.
Kom je liever op een ander moment? Dat is mogelijk tegen de reguliere tarieven.
Altijd in combinatie met een horecacomponent (Kaiserschmarrn, frietjes met schnitzel, frietjes met Frankfurter knakworst of frietjes met halal knakworst incl. kannen ranja en chips).
Het meenemen van eigen gebak is mogelijk tegen een bijbetaling van 2,- per persoon. Wij zorgen voor bordjes, vorkjes en servetten.
Extra activiteiten bijboeken is mogelijk. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

 

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 funcurlingbanen. Met het product funcurlen exclusief huur je de 5 funcurlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Nee, het funcurlen is op een kunstofbaan. Je bezem om de curlingstenen snelheid te geven mag je dus thuislaten, dat is niet nodig.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Funcurlen is geschikt voor alle leeftijden.

Tafel reserveren