Kinderfeestje Steenbergen

KINDERFEESTJE IN DE OMGEVING VAN STEENBERGEN

Een leuk kinderfeestje wat niet te ver van huis is? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Playdôme Roosendaal ligt aan de snelweg de A58/A17. Door deze ideale ligging is Playdôme Roosendaal voor ieder gezelschap gemakkelijk bereikbaar.

Dus ben je op zoek naar een locatie voor een geslaagd kinderfeestje? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

KINDERFEST XL

Kom elke woensdag in de even weken spelen bij Playdôme Roosendaal. Wij organiseren Kinderfest XL, de leukste dag voor een kinderfeestje in de omgeving van Steenbergen. Kom deze middag onbeperkt 4 activiteiten spelen, smullen van het buffet en sluit het af met een waterijsje!

Scoor jij de meeste punten tijdens een potje  funcurlen, een variant van regulier curlen. De curlingbanen liggen verscholen in een heuse gletsjer. Kies voor het hyperbowlen of kies je voor het traditioneel bowlen? Of ga jij liever voor de mad games? Ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen. Krijg uitleg va de hologram en schiet op de mines voor extra powers! Op zoek naar een stoere activiteit? Race over het kartcircuit net als Max Verstappen tijdens het playkarten. Let op! Het karten is mogelijk vanaf 1.40 meter. Het hakbijl gooien (18+) hebben wij voor de kids aangepast en zij kunnen nu ook kinder hakbijl gooien.

HORECA

Om het feest compleet te maken kunnen de kinderen tijdens de activiteiten smullen van chips. En na het spelen van de activiteiten geniet van een lopend buffet. De kinderen kunnen kiezen uit schnitzel, Frankfurter knakworst (eventueel ook in halal) en friet met mayonaise. Inclusief kannen ranja. Sluit de dag af met een waterijsje. Dat wordt smullen! Het leukste kinderfeestje in de omgeving van Steenbergen.

BOEK JE TICKETS VOOR KINDERFEST XL

Wil jij een kinderfeestje in de omgeving van Steenbergen boeken bij Playdôme Roosendaal? Bekijk hier alle mogelijkheden en koop je tickets. Indien je meer informatie wilt ontvangen of andere mogelijkheden wilt bespreken kan je met ons in contact komen via +31 165 570 777, info@playdome.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Kinderfeestje Etten-leur

Kinderfeestje Etten-Leur

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren