Kinderfeestje vieren in Roosendaal

Is jouw kind bijna jarig? En ben je nog op zoek naar dé plek voor een kinderfeestje in omgeving Roosendaal, Bergen op Zoom of Etten-Leur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest!

Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze kinderactiviteiten en sluit het kinderfeestje af in ons restaurant de RoosenAlm. Het leukste kinderfeestje van Noord-Brabant!

Hyperbowlen met uitzicht op een wintersportgebied

Kies voor hyperbowlen, een leuke spelvariant van het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de kleurrijke bumpers onderdeel van het spel. Met deze game gaat geen worp verloren! Ontdek de verschillende spellen tijdens een half uur hyperbowlen.

Hakbijl gooien voor kids

Laat de kids de echte houthakker in hen naar boven halen tijdens het kinderhakbijl gooien . Laat ze de adrenalinekick ervaren van het hakbijl gooien en wie de meeste punten behaalt, wint! Laat ze hun skills ontdekken tijdens een half uur hakbijl gooien in een echte Alpijnse omgeving.

Lasergamen in de Alpijnse bergen

Op zoek naar een stoer kinderfeestje? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen. Verdeel de groep in teams, bekijk de hologram instructie en betreed de lasergame arena. Het is de bedoeling dat je het andere team zoveel mogelijk raakt, want daar verover je punten mee. Dat worden 10 minuten vol spanning en sensatie!

Karten in elektrische karts

Zet de snelste tijd weg tijdens een kinderfeestje karten. Na een uitgebreide instructie van de spelleider gaan de kinderen de strijd met elkaar aan om de snelste rondetijd. Lukt het ze om het nieuwe baanrecord te rijden binnen de 10 minuten karten?

Sluit het kinderfeestje af in de horeca

Het kinderfeestje wordt afgesloten met een hapje en drankje in ons restaurant de RoosenAlm. De kinderen mogen kiezen uit kipnuggets, mini frikandellen, halal knakworst, friet met mayonaise/ketchup/appelmoes en als afsluiting een waterijsje. Ook worden bij aanvang chips en snoepzakjes uitgedeeld en is er een onbeperkt ranjabuffet voor de kinderen.

Ben jij ook overtuigd dat dit het leukste kinderfeestje gaat worden? Reserveer hier een kinderfeestje voor op de woensdagmiddagen op de even weken. Ook krijgt de jarige job een heel leuk cadeautje mee. Tot snel!

ARE YOU READY TO PLAY?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het kan voorkomen dat kinderfeestjes samengevoegd worden tijdens bijvoorbeeld het lasergamen en het playkarten. Je kan met 15 kids lasergamen en met 12 kids playkarten, hierdoor kunnen kinderfeestjes tijdens bv. deze activiteiten samengevoegd worden.

Wanneer kinderen 1.40 meter of langer zijn, spelen zij vier activiteiten. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Hyperbowlen – 30 minuten
Kinderhakbijl gooien – 30 minuten
Lasergamen – 10 minuten
Playkarten – 12 minuten

”Samen spelen, samen delen” en daarom krijgt de jarige job vanuit Playdôme ook een cadeautje! Vanuit onze receptie wordt een gefeliciteerd kaartje overhandigd aan de ouder/verzorger met daarop een code voor 2 sessies lasergamen. Deze code kan bij een herhaalbezoek aan Playdôme ingevoerd worden wanneer je via onze website 2 sessies lasergamen boekt.

Nee, wij willen geen confetti in ons pand. Wanneer dit op tafel wordt gestrooid en nat wordt, kunnen dit lelijke vlekken worden op onze tafels en stoelen. Mocht dit gebeuren zullen we 100 euro schoonmaakkosten in rekening brengen.

Helaas is het niet mogelijk om van de menukaart te bestellen. Wij serveren enkel het buffet. Wel kun je voor 17,50,- het ouderarrangement toevoegen aan het kinderfeestje. Hierbij krijg je onbeperkt koffie en thee en je kan mee-eten van het buffet.

Wij hebben als Playdôme 2 arrangementen (2 soorten tickets): 1 voor kinderen tot 1.40m en 1 voor kinderen vanaf 1.40m. Zodra er 1 kind in de groep onder de 1.40m is, moet het kinderfeest t/m 1.40m geboekt worden. Wanneer kinderen kleiner zijn dan 1.40m spelen zij drie activiteiten, omdat je bij ons pas mag playkarten vanaf een lengte van 1.40m. Eén activiteit kan daarom langer gespeeld worden op basis van beschikbaarheid.

Deze worden bij aanvang afgegeven bij de front-office, zodat het gezelschap dit zelf kan uitdelen/uitreiken aan de kinderen.

Jazeker! Download hier onze online invulbare uitnodiging voor jouw kinderfeestje 👉 Uitnodiging Kinderfest XL

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie komst aan ons Kinderfest XL!

Wij verwachten dat er altijd minimaal één ouder/verzorg(st)er aanwezig is.

Wat verwachten wij van ouder(s)/verzorg(st)er(s):

🎈 Dat jullie een onvergetelijke middag hebben! 😉
🎈 Dat de tafels waar alle kindjes aan hebben gezeten netjes worden achtergelaten.
🎈 Dat het programma mee begeleid wordt, denk hierbij aan het op tijd aanwezig zijn bij de activiteiten.
🎈 Dat je jouw groep erop attendeert dat ze alle spullen netjes en heel houden.

Misschien vanzelfsprekend, maar we willen het er toch graag bij vermelden.

Buiten de activiteiten zijn de cadeautjes natuurlijk ook heel erg leuk om te ontvangen als jarige! Wij plannen hier in het programma wat je van ons ontvangt nog geen moment voor in. Uiteraard zijn jullie vrij om dit voor, tussen of na de activiteiten te doen!

 

Kinderfest XL is inclusief onbeperkt “ranja buffet” op de bar, hier kunnen ze zelf met een beker ranja pakken.

Vanaf 6 personen kan je KinderfestXL boeken.

Bij het bowlen en het hakbijl gooien zit er geen lengte aan verbonden, bij het lasergamen en het playkarten wel. Playkarten heeft een minimale lengte van 1.40 meter. Ze zullen rijden in onze speciale kindersessies!

Bij het lasergamen kunnen we max. 10 kinderen die onder de 1.40 meter zijn, tegelijk laten spelen. De kinderen krijgen dan speciale kinderguns. Mochten de kinderen groter zijn dan 1.40 meter dan krijgen ze de ”normale” vesten aan. In deze sessies kunnen we 15 personen tegelijk laten spelen.

Het meenemen van eigen gebak is niet toegestaan.

Nee, KinderfestXL is alleen te boeken in de even weken op woensdag. Bekijk de pagina voor de komende data!

Helaas kunnen we dit niet altijd garanderen tijdens alle tijdstippen. Het kan wel eens voorkomen dat je even moet wachten voor je kunt aansluiten bij een activiteit naar keuze, bijvoorbeeld wanneer een tijdlijn bij een activiteit is volgeboekt. Als je een activiteit langer of nog een keer wilt spelen moet je jezelf opnieuw aanmelden bij de activiteit.

Het programma start met ontvangst met chips en snoepzakjes en hebben zij een onbeperkt ranja buffet.  Vanaf 17.00 uur kunnen de kinderen gebruik maken van het buffet (in shifts van 1 uur). Het diner buffet bestaat uit: kipnuggets, mini frikandellen, halal kipnuggets (op voorhand doorgeven bij reservering ), friet met mayonaise/ketchup. Het kinderfeestje wordt afgesloten met een lekker waterijsje.

Van 14:00 tot 18:00 uur kunnen de kinderen middagvullend activiteiten spelen.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Tafel reserveren