Kinderfeestje vieren in Roosendaal

Is jouw kind bijna jarig? En ben je nog op zoek naar dé plek voor een kinderfeestje in omgeving Roosendaal, Bergen op Zoom of Etten-Leur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest!

Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze kinderactiviteiten en sluit het kinderfeestje af in de horeca. Het leukste kinderfeestje van Noord-Brabant!

Hyperbowlen met uitzicht op een wintersportgebied

Kies voor hyperbowlen, een leuke spelvariant van het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de kleurrijke bumpers onderdeel van het spel. Met deze game gaat geen worp verloren! Ontdek de verschillende spellen tijdens 1 uur hyperbowlen. Vanaf 13,50 per kind.

Funcurlen in een gletsjer

Verdeel de kinderen in twee groepen en kom 1 uur funcurlen! Probeer met je team de curlingstenen dichterbij het doel te krijgen dan je tegenstanders. Scoor de meeste punten, het team met de meeste punten wint. Een originele activiteit in een prachtig decor! Vanaf 13,50 per kind.

Lasergamen in de Alpijnse bergen

Op zoek naar een stoer kinderfeestje? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje lasergamen. Verdeel de groep in teams, bekijk de hologram instructie en betreed de lasergame arena. Het is de bedoeling dat je het andere team zoveel mogelijk raakt, want daar verover je punten mee. Dat worden 2×10 minuten vol spanning en sensatie! Vanaf 26,- per kind.

Karten in elektrische karts

Zet de snelste tijd weg tijdens een kinderfeestje karten. Na een uitgebreide instructie van de spelleider gaan de kinderen de strijd met elkaar aan om de snelste rondetijd. Lukt het ze om het nieuwe baanrecord te rijden? Het kinderfeestje bestaat uit 2×10 minuten karten met in de pauze tips en tricks. Vanaf 33,50 per kind.

Sluit het kinderfeestje af in de horeca

Het kinderfeestje wordt afgesloten met een hapje en drankje in de horeca. De kinderen mogen kiezen uit Kaiserschmarrn (pannenkoekjes), frietjes met schnitzel of frietjes met knakworst. Geserveerd met kannen ranja.

Ben jij ook overtuigd dat dit het leukste kinderfeestje gaat worden? Reserveer hier een kinderfeestje voor op de woensdag- of vrijdagmiddag. Tot snel!

Tafel reserveren