Vier de kerstvakantie bij Playd么me Roosendaal! 馃巺

De kerstvakantie was nog nooit zo leuk!

Vier de feestdagen bij Playd么me in Roosendaal! Kom tijdens de聽kerstvakantie聽naar Playd么me en waan jezelf 茅cht even in een andere wereld, namelijk in: de Alpen! Dit jaar beleef jij de feestdagen in ons Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis.

5聽redenen om een bezoek te brengen aan Playd么me Roosendaal tijdens de kerstvakantie:

馃巺 Tijdens de kerstvakantie is het de laatste keer dat je kan聽funcurlen聽bij Playd么me Roosendaal! Wil jij dus nog een keer funcurlen? Grijp dan聽nu聽nog je kans voordat het te laat is!

馃巺 Tijdens de kerstvakantie profiteer je van onze聽kerstvakantiedeal! Kom met 25% korting 1 uur funcurlen of 2 sessies lasergamen inclusief een lunch.

馃巺 Op 24 december organiseren we de聽Playd么me Speed Night聽kersteditie, normaal dus in de avond, maar op de 24e in de middag tussen 12.00 uur en 17.00 uur! Je racet die middag met 34% korting. 馃弾锔

馃巺聽Heel de decembermaand krijg je bij aankoop van een activiteit een (kerst)cadeautje vanuit Playd么me Roosendaal. 馃巵

Boek daarom in december nog een聽activiteit聽en kom jouw (kerst)cadeautje met hetzelfde gezelschap of een ander gezelschap verzilveren in het nieuwe jaar! 馃

馃巺 Heb je vrijdag 5 januari niks te doen? Kom dan naar onze nieuwjaarborrel van Playd么me Roosendaal. Ontvangst is met een glaasje Cava van het huis. 馃 Toegang tot de nieuwjaarsborrel is GRATIS en wanneer je vooraf via de website een聽warme snackplank聽reserveert, krijg je van ons 50% korting op de warme snackplank. Dus trommel je vrienden of collega鈥檚 op en kom 2024 feestelijk inluiden bij ons. Je kan de nieuwsjaarborrel natuurlijk ook combineren met een activiteit naar keuze. 馃嵕

Blijf lekker eten in onze horeca

Wist je dat Playd么me Roosendaal ook een eigen restaurant heeft? Maak het dagje weg compleet en bezoek ons restaurant. Ga voor de specialiteit van onze kok, borrelplanken. Smul bijvoorbeeld van onze Kirchberg vleesplank, de Serfaus bretzelplank of de Westendorf Schnitzel plank. Bekijk hier de uitgebreide menukaart!

Het dagje weg gaat altijd door

Of het nu gaat regenen of stormen, het dagje weg naar Playd么me Roosendaal kan altijd doorgaan! Onze activiteiten zijn namelijk overdekt, zodat je niet thuis hoeft te blijven. Gaat de zon schijnen en wil je genieten van het winterse weer? Ook in december zijn wij het juiste adres voor jullie dagje weg. Neem vooraf, tijdens of na afloop van de activiteiten plaats in de Playd么me Biergarten. De Biergarten is een terras gelegen in ons sfeervolle restaurant.

Kom langs!

Dus ben je op zoek naar het leukste dagje weg in de kerstvakantie? Plan dan zeker een bezoek naar Playd么me Roosendaal tijdens onze ruime openingstijden. Koop hier je tickets of neem contact met ons op via info@playdome.nl, +31 165 570 777 of onderstaand contactformulier. Tot snel!

Tafelreservering