Lasergamen Breda

LASERGAMEN IN OMGEVING BREDA

Wil jij lasergamen in omgeving Breda? Kom langs bij Playdôme Roosendaal. Een locatie gevestigd op Leisurepark Roosendaal op 20 minuten rijden vanaf Breda. De leukste locatie om te voor een dagje weg. Reserveer hier alvast jouw sessie lasergamen.

BATTLE OF THE MOUNTAIN

Een sneeuwstorm vormt het decor van de lasergame arena bij Playdôme Roosendaal. Ga de strijd aan tijdens de battle of the mountain. Door middel van een hologram wordt het verhaal verteld. Betreed de arena en zorg ervoor dat je met je team zoveel mogelijk punten scoort want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter. Het speelveld bestaat uit meerdere verdiepingen. Kom jij ongeschonden uit de strijd?

Lasergamen bij Playdôme Roosendaal is een spannend en leuke activiteit voor jong en oud. Het ultieme spel voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, vriendenuitje of bedrijfsuitje. Lasergamen in omgeving Breda was nog nooit zo leuk! Wil je meer weten over het lasergamen? Klik dan hier.

MULTI ACTIVITY CENTER

Wil je naast het lasergamen in omgeving Breda nog een andere activiteit doen? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Naast lasergamen bieden wij nog vier andere vrijetijdsactiviteiten aan namelijk: funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen en playkarten. En dit allemaal in geheel Alpijnse stijl.

Naast alle activiteiten hebben wij ook een horecagelegenheid met eigen restaurant waar wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken serveren. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse schnitzels. Benieuwd naar ons menu? Bekijk hier onze menukaart.

RESERVEER NU JE DAGJE UIT

Lasergamen in omgeving Breda kan bij Playdôme Roosendaal. Ben jij overtuigd geraakt van het lasergamen of ben je benieuwd naar onze andere activiteiten? Reserveer dan nu je dagje weg door hier te reserveren. Of neem contact met ons op via info@playdome.nl, +31 165 570 777 of onderstaand contactformulier. Samen spelen was nog nooit zo leuk!

 

Lasergamen Breda

Lasergamen Breda

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering