Ligging Playdôme Roosendaal

Zoek jij een locatie die geschikt is voor unieke bedrijfsborrels, personeelsuitjes of familiedagen? Een locatie die gemakkelijk te bereiken is, genoeg parkeergelegenheid heeft en ook als een tussen locatie ingezet kan worden? Dan is Playdôme Roosendaal voor júllie het juiste adres. Lees snel verder!

Zes redenen waarom de ligging van Playdôme Roosendaal ideaal is voor een uniek event:

🚗 Playdôme Roosendaal beschikt over een groot parkeerterrein voor en naast het pand. Mocht deze vol zijn, kan er op de grote parkeerplaats naast Playdôme Roosendaal geparkeerd worden. En dit is geheel gratis!

Playdôme Roosendaal beschikt over laadpalen

🚗 Naast dat Playdôme Roosendaal beschikt over meerdere parkeergelegenheden zijn er ook drie laadpalen  aanwezig met twee laadpunten. Je kunt dus ook je elektrische auto opladen!

Activiteit voor bedrijven met meerdere locaties

🚗 Wist je dat Playdôme Roosendaal 20 minuten rijden is vanaf Breda en 30 minuten vanaf Rotterdam en Antwerpen. Playdôme Roosendaal is dus een ideale locatie voor bedrijven die meerdere locaties hebben.

Playdôme Roosendaal ligt recht aan de snelweg

🚗 Playdôme ligt aan de snelwegen A17 en A58. Ga via afrit 19 (knooppunt De Stok) er af en binnen 3 min ben je bij ons, als de stoplichten meezitten. 😉

Naar Playdôme Roosendaal met het OV

🚗 Naast dat Playdôme Roosendaal goed te bereiken is met de auto, is het openbaar vervoer ook een mogelijkheid. Vanaf station Roosendaal rijden er elk uur verschillende bussen naar Designer Outlet Roosendaal vanuit hier is het nog maar 5 min lopen. Je kan bijvoorbeeld de 112 naar Bergen op Zoom nemen of de 104 richting Hoogerheide.

Met de fiets naar Playdôme Roosendaal

🚗 Je kan natuurlijk ook met de fiets naar Playdôme Roosendaal komen. Voor de fietsen hebben we een groot fietsenrek gemaakt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben jij overtuigd geraakt van de ideale ligging van Playdôme Roosendaal? Neem contact met ons op voor om de mogelijkheden te bespreken voor jouw unieke event. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor jullie.

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering