DAGJE UIT TIJDENS DE MEIVAKANTIE

De meivakantie komt er weer aan! Het ideale moment om er lekker op uit te gaan met het gezin. Kom naar Playd么me Roosendaal! Een activiteitencentrum in Roosendaal waar genoeg te doen is voor het hele gezin. Op deze pagina geven we jou 3 redenen om vandaag nog het leukste dagje uit te plannen.

ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD

Breng je een bezoek aan Playd么me Roosendaal, dan word je verrast door zes activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Let鈥檚 play! Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het聽hakbijl gooien. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje聽hyperbowlen. Scoor de meeste punten tijdens een potje聽shuffleboarden. Kom聽karten聽op een kartbaan met elektrische karts of ga de聽lasergame strijd聽aan tijdens de battle of the mountain. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens聽EscapeBox.

UIT ETEN IN ROOSENDAAL BIJ DE ROOSENALM

Wist je dat Playd么me Roosendaal ook een eigen restaurant heeft? Maak het dagje weg compleet en bezoek ons restaurant. Ga voor de specialiteit van onze kok, borrelplanken. Smul bijvoorbeeld van onze Kirchberg vleesplank, de Serfaus bretzelplank of de Westendorf Schnitzel plank. Bekijk聽hier聽de uitgebreide menukaart!

HET DAGJE WEG GAAT ALTIJD DOOR

Of het nu gaat regenen of stormen, het dagje weg naar Playd么me Roosendaal kan altijd doorgaan! Onze activiteiten zijn namelijk overdekt, zodat je niet thuis hoeft te blijven. Gaat de zon schijnen en wil je genieten van het heerlijke weer? Ook in mei en de rest van de zomer zijn wij het juiste adres voor jullie dagje weg, omdat wij ook over een heerlijke tuin beschikken. Neem vooraf, tijdens of na afloop van de activiteiten plaats in de Playd么me Biergarten. De Biergarten is een terras gelegen achter ons sfeervolle pand.

KOM LANGS!

Dus ben je op zoek naar het leukste dagje weg in de meivakantie? Plan dan zeker een bezoek naar Playd么me Roosendaal tijdens onze ruime openingstijden. Koop聽hier聽je tickets of neem contact met ons op via聽info@playdome.nl,聽+31 165 570 777聽of onderstaand contactformulier. Tot snel!

Terras Playd么me Roosendaal

Terras Playd么me Roosendaal

>
<