2 nieuwe activiteiten + vernieuwing van een activiteit bij Playdôme Roosendaal

Shuffleboarden, EscapeBoxen en een upgrade van het hakbijl gooien

In 2021 toen Playdôme Roosendaal geopend werd, hebben wij als team naar elkaar uitgesproken dat we willen blijven innoveren. We willen elke gast een unieke ervaring bieden in onze vertrouwde omgeving. Daarom hebben wij ervoor gekozen om twee nieuwe activiteiten toe te voegen en daarmee een activiteit te vervangen. Het innoveren heeft eraan bijgedragen dat we een derde activiteit hebben aangepast in zijn huidige spelvorm. Lees hieronder onze vernieuwingen:

Shuffleboarden

Ervaar bij ons de unieke activiteit shuffleboarden, dit spel lijkt op curling, jeu de boules en bowling ineen! Het spel bestaat uit een groot board bedekt met een gladde laag van lichte korrels, waarbij zich aan weerszijden van het board vakken bevinden waar je met je eigen puck punten kunt scoren! Een uniek potje shuffleboarden met uitzicht over Playdôme Roosendaal, omdat het spel gespeeld wordt op ons shuffledeck!

Escape boxen

Begin dit jaar hebben wij onze 12 EscapeBoxen onthuld. Het EscapeBoxen wordt gespeeld in een heuse gletsjer. Misschien raad je het al een beetje, maar daarmee is het funcurlen verdwenen bij Playdôme Roosendaal. De EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met een soort mini escaperoom. Als groep probeer je binnen de gegeven tijd zo veel mogelijk EscapeBoxen op te lossen. Je wordt dus niet opgesloten in een escaperoom, maar je neemt het met je team op tegen de box.

Hakbijl gooien

Voorheen kon je bij ons alleen maar traditioneel hakbijl gooien, maar dat is verleden tijd sinds de aanpassing van eind januari. De targets worden middels een beamer geprojecteerd op de hakbijlschijven en jij hebt samen met je team een tablet op de tafel voor je staan waarmee je kan kiezen uit 12 verschillende spellen. Bij het spelen van het spel is het, afhankelijk van het spel, de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen. De punten kunnen door de andere spelers op de tablet ingevoerd worden. Je kan alle spelen solo spelen of in teamverband.

>
<