DE FEESTDAGEN EN HET NIEUWE JAAR VIER JE BIJ PLAYDÔME

Zoek jij nog een leuke locatie om het jaar met je medewerkers, collega’s of zakenrelaties goed in te luiden? Organiseer een borrel bij Playdôme Roosendaal en proost samen op een mooi 2024 in Alpijnse sferen! Geniet tijdens de borrel van diverse Alpijnse hapjes en drankjes. Mail direct om te kijken of jouw favoriete datum nog beschikbaar is!

Kom op vrijdag 5 januari het nieuwe jaar inluiden tijdens de nieuwjaarsborrel bij Playdôme Roosendaal! Ontvangst is met een glaasje Cava van het huis. 🥂 Toegang tot de nieuwjaarsborrel is GRATIS en wanneer je vooraf via de website een warme snackplank reserveert, krijg je van ons 50% korting op de warme snackplank. Dus trommel je vrienden of collega’s op en kom 2024 feestelijk inluiden bij ons. Je kan de nieuwsjaarborrel natuurlijk ook combineren met een activiteit naar keuze. 🍾

Liever het nieuwe jaar beginnen met een leuke teambuilding in combinatie met een nieuwjaarborrel? Wij helpen je graag met het organiseren van een uniek uitje. Geniet tijdens het ontvangst van een hapje en een drankje, speel een of meerdere van onze activiteiten en eindig met een borrel! Start het nieuwe jaar goed bij Playdôme Roosendaal.

COMBINEER MET EEN ACTIVITEIT

Combineer de borrel met onze activiteiten! Ga jij voor een actieve teambuilding? Kies voor het lasergamen en ga de strijd met elkaar aan tijdens the battle of the mountain! Welk team gaat mee in de helikopter en wie blijft er achter? Of ga je liever voor het playkarten? Ontdek onze 350 meter lange indoor kartbaan en de elektrische karts. Zet jij de snelste tijd neer?

Liever een minder actieve teambuilding organiseren? Ga voor het funcurlen en strijd tegen elkaar om de meeste punten, nu met nieuwe spellen! Of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens een potje hakbijl gooien op onze indoor hakbijlbanen. Lukt het jou om als eerste op de blauwe stippen te gooien en de meeste punten te scoren?

Ben jij met een grote groep en willen graag tegelijk een activiteit doen? Ga voor een dynamisch potje hyperbowlen! Je kunt naast het hyperbowlen ook nog verschillende mad games spelen en natuurlijk ook traditioneel bowlen. Voor welk spel ga jij?

Wil jij een combinatie van activiteiten? Bekijk hieronder onze verschillende arrangementen of neem contact met ons op voor een programma naar wens. Geniet tijdens de activiteiten van de Alpijnse sferen, muziek, hapjes en drankjes! Een borrel was nog nooit zo leuk!

DE PLAYDÔME KERST CADEAUBONNEN

Wil jij jouw werknemers, collega’s en/of zakenrelaties verrassen met een uniek cadeau? Geef een cadeaubon van Playdôme Roosendaal. Voor de feestdagen hebben wij speciale cadeaubonnen. Ook als bedrijf kan je onze Kerst cadeaubonnen aankopen! Op verzoek sturen wij een betaalbewijs (incl. BTW) van de aankoop naar je toe. Wil je een Kerst cadeaubon aankopen met een geldwaarde? Dat is ook zeker mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kerstcadeaubon

Kerstcadeaubon

>
<
EEN NIEUWJAARSBORREL VIER JE BIJ PLAYDÔME

NIEUWJAARSARRANGEMENTEN

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

d

Het is belangrijk dat je de code voor je ticket/cadeaubon niet kopieert en plakt maar echt overtypt.

Via onze site ontvang je een digitale cadeaubon. Wanneer je de cadeaubon bij ons aan de receptie aankoopt, ontvang je een fysieke cadeaubon.

Heb je een (fysieke) cadeaubon gekregen met een geldwaarde? Dan is het alleen mogelijk om een boeking te maken door telefonisch of per mail contact op te nemen met onze back-office. Neem op de dag van jouw bezoek de unieke cadeaubon code mee naar Playdôme Roosendaal. De code wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid. Eventueel resterend tegoed blijft gekoppeld aan jouw unieke code. Eventueel resterend openstaand bedrag wordt afgerekend bij onze receptie.

Ben je in het bezit van een cadeaubon geldig voor één van onze activiteiten? Vul de vouchercode in tijdens de eerste stap van het boekingsproces.

Bekijk hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Aan de receptie is het alleen mogelijk om een cadeaubon aan te kopen met een geldwaarde. Hoe werkt het? Kies een waarde vanaf 10,-, betaal het bedrag en neem de fysieke cadeaubon direct mee. Bekijk hier alle voorwaarden die van toepassing zijn op de cadeaubon.

Natuurlijk! Klik hier voor alle informatie over het aankopen van een cadeaubon.

Heb je in onze webshop een cadeaubon aangekocht voor een activiteit? De cadeaubon ontvang je per mail of kan je terugvinden in jouw account. Met de vouchercode die hierop vermeld staat kan vervolgens een boeking worden gemaakt via de website.

d

Ja, wanneer wij een event hebben is het zeker mogelijkheid om het bedrijfsuitje op deze datum te plannen. Sommige van onze events zijn daar juist uitermate voor geschikt. Kom met jouw groep langs bij Schnitzel Sonntag! Of krijg het ultieme Après-ski gevoel tijdens het Après-ski bowlen. Bespreek de beschikbaarheid met onze salesmedewerkster.

We hebben verschillende mogelijkheden om de drankjes bij ons af te kopen. Zo kun je bij ons werken met nacalulatie, consumptiemunten of drankafkoop.
Voor de drankafkoop zijn er twee verschillende mogelijkheden, namelijk Drankafkoop Basis en Drankafkoop All-in. Beide zijn per uur af te nemen.

Drankafkoop Basis houdt in:

🍻Koffie/ thee/ fris/ huiswijn en pils
🍻Alle warme dranken m.u.v. speciale latte’s, chocomelk met slagroom en/of rum, jägerthee en gluhwein
🍻Alle frisdranken m.u.v. verse jus
🍻Bier: Warsteiner 0,3, Warsteiner 0% 0,3, weizen 0,3 | alle radlers & 0.0% bieren | Liefmans
🍻 Alle 4 de huiswijnen (zoet wit, Sauvignon, rode wijn en rosé)

Drankafkoop All-in zegt het al, hieronder vallen alle dranken die bij ons op de kaart staan. Dus ook de mixdranken, speciaal bieren en cocktails.

Je kunt de prijzen opvragen bij onze medewerk(st)ers!

In sommige gevallen, kunnen wij zeker een uitzondering maken in onze openingstijden. Mochten jullie als bedrijf interesse hebben om op een maandag of dinsdag langs te komen, neem contact op met onze salesafdeling. Zij kijken graag met je mee naar de diverse mogelijkheden.

Het is mogelijk om tijdens de baanactiviteiten te eten en te drinken. Bij de activiteiten lasergamen en playkarten, kan er in de pauze tussen de sessies door wat gedronken worden.

Let wel op! Playdôme hanteert voor en tijdens al haar activiteiten een zero tolerance beleid betreft alcohol en andere verdovende middelen. Toegang tot deze activiteiten zal worden ontzegd.

Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playdôme Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Bij Playdôme zijn er ook 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten aanwezig!

Adres Playdôme Roosendaal – De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Met het openbaar vervoer naar Playdôme Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playdôme. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

 

Ben je de aangewezen persoon om een bedrijfsuitje te organiseren en wil je een uitje plannen bij Playdôme Roosendaal? Vul het contactformulier in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playdôme. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playdôme een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder één dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Daarnaast hebben we voor groepen vanaf +/- 75 personen ook het arrangement Playdôme Exclusief, oftewel alle activiteiten 2 uur lang onbeperkt en exclusief voor jouw gezelschap. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is mogelijk om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk op de dag van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren