Ontdek onze evenementenkalender

Ontdek onze evenementenkalender

Wat te doen in Roosendaal? Bezoek de events van Playdôme Roosendaal! In deze blog vertellen we je alles over onze diverse events.

Onbeperkt schnitzels eten

De laatste zondag van de maand is het Schnitzel Sonntag! Genieten van onbeperkt schnitzels, geserveerd met diverse toppings en bijgerechten. Reserveer een tafel en kom met je gezin, vrienden of familie schnitzels eten. We maken er een feestje van met muziek van DJ Jorn. Reserveer hier je tafel voor de volgende editie.

De leukste vrijdagmiddagborrel

Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Kom naar de Après Arbeit Borrel. Neem plaats in onze sfeervolle horeca en proost met jouw gezelschap op het weekend. Op onze uitgebreide drankenkaart staat voor ieder wat lekkers! Wij trakteren tijdens de borrel op borrelhapjes. Bekijk de drankenkaart hier.

Daag je collega’s tijdens de borrel uit voor een typisch Oostenrijks spel, spijkerslaan (ofwel nagelen). Iedere speler krijgt een spijker die met zo min mogelijk slagen helemaal in het hout geslagen moet worden. Let op! Alleen de smalle, scherpe kant, van de hamer mag gebruikt worden tijdens het spel. Vraag bij de receptie om meer informatie.

Formule 1

Het nieuwe Formule 1 seizoen is weer van start! Ben jij een groot Formule 1 fan en wil je geen race missen? Bekijk de Formule 1 races bij Playdôme Roosendaal op groot scherm. Bekijk alle arrangementen en reserveer een plek. Haal het racemonster in jezelf naar boven op ons eigen circuit! Stap vooraf of na afloop van de race in een kart, ontdek de kartbaan en wie weet zet jij het nieuwe baanrecord.

Opening Biergarten

Yes! Het aanbod van Playdôme Roosendaal wordt uitgebreid met een terras. Op zondag 8 mei is de officiële opening van de Playdôme Biergarten in onze tuin. We zorgen voor een goede sfeer, gezellige muziek en lekkere borrelhapjes. We zien jullie graag vanaf 14.00 uur. Kom gezellig langs, reserveren is niet verplicht.

Bekijk alle events

Ben je benieuwd naar alle data? Bekijk hier de evenementenkalender. We zitten niet stil! De komende maanden gaan we onze evenementenkalender uitbreiden met nieuwe events. Houd onze social media kanalen in de gaten om niks te missen.

Tafel reserveren