Benieuwd naar de gezichten achter Playdôme? We stellen onszelf graag voor!

 


Sydney Broos

Nicky Broos

Wij zijn Sydney en Nicky en samen werken we hard aan de ontwikkeling van onze nieuwe uitdaging: Playdôme! Uiteraard worden we hierin gesteund door moeder- en vrouwlief Monique en ons kantoorhondje Chelsey. Vanuit het kantoor in Kruisland zijn we momenteel volop bezig met het ontwikkelen en uitwerken van de plannen en hopen we uiteraard dat we over een aantal maandjes kunnen gaan verhuizen naar Playdôme.

 

Al sinds 1982 is de familie Broos actief in de leisure, destijds met de mattenbaan in Rucphen welke later (in 1995) de eerste indoor sneeuwbaan van Nederland werd. In 2006 voegden we hier een andere locatie in Roosendaal aan toe: Indoor Skydive Roosendaal, hiermee werd SIS (Strategisch Intelligente Samenwerking) geboren. In de jaren die volgden zijn er activiteiten bijgevoegd, heeft de locatie in Rucphen een grote verbouwing ondergaan én als kers op de taart kwam er in 2012 een vestiging in Terneuzen bij. 

 

Na al deze jaren hard werken, maar bovenal genieten van het werken in deze sector met een topteam werd op 1 februari 2019 de pionier in de branche, SIS, officieel verkocht aan de marktleider SnowWorld. 

 

.. tijd voor een nieuwe uitdaging..

🔜

 

En dat is Playdôme! In 2021 openen we de deuren van ons Multi Activity Center. De gast, de gast én nog eens de gast staat voor ons centraal en we streven naar een ultieme en unieke beleving, evenals optimale ontzorging. Met unieke activiteiten en goede service van getraind personeel hopen we eenieders verwachting te kunnen overtreffen! 

 

Tevens zijn we bezig met de voortzetting van Skischool Nicky Broos, welke we willen uitbouwen naar de eerste indoor rolskibaan keten van Nederland en België!

 

Genoeg plannen dus. Wij hebben er onwijs veel zin in, jij ook? 


Rating: 4.9285714285714 sterren
14 stemmen