Personeelsuitje Breda

Personeelsuitje Breda

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een personeelsuitje in de omgeving Breda? Playd么me Roosendaal is de locatie die jij zoekt! Jij kan maar liefst vijf verschillende activiteiten onder 茅茅n dak beleven tijdens jouw personeelsuitje. Door de mogelijkheden in onze horeca is het mogelijk om hapje en drankje te nuttigen tijdens en buiten de activiteiten om.

Activiteiten

Tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Breda heb je de keuze uit vijf verschillende activiteiten bij Playd么me Roosendaal. De volgende activiteiten zijn terug te vinden onder 茅茅n dak: playkarten, hyperbowlen, lasergamen, hakbijl gooien en funcurlen. Breng de adrenaline omhoog en strijd tegen elkaar tijdens het hakbijl gooien en playkarten. Werk samen met jouw collega鈥檚 en haal de overwinning binnen tijdens het lasergamen en het funcurlen. Wil je zelf met de winst aan de haal gaan dan is hyperbowlen de activiteit voor jou!

Horeca

Wil jij tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Breda een lekker hapje of drankje kunnen nuttigen? Op de menukaart van Playd么me Roosendaal staan verschillende Alpijnse drankjes en Alpijnse gerechten. Ons restaurant is volledig te herkennen aan de Alpijnse sfeer. Ook is het mogelijk om tijdens onze activiteiten een hapje en een drankje te nuttigen. Tip! Bestel onze Luxe Alpensnacks of de warme snackplank!

Arrangementen

Wil je heel de dag bezig zijn tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Breda? Dan is Playd么me Roosendaal de plek waar je moet zijn! Speciaal voor bedrijven hebben wij verschillende arrangementen waarbij je twee, drie of meer activiteiten op 1 dag kan doen met een diner erbij. Zijn jullie fan van het playkarten en het hyperbowlen? Ga voor het Playd么me arrangement. Hierbij zit ook het heerlijke Schnitzel diner en een prijsuitreiking na het playkarten. Bekijk al onze arrangementen op onze website.

Neem contact met ons op!

Sta je in de startblokken om een personeelsuitje in de omgeving Breda te plannen? Stuur een e-mail naar info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777 en krijg antwoord op al je vragen. Zie jij jezelf al bepaalde activiteiten doen in Playd么me Roosendaal? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren