Personeelsuitje Essen

Personeelsuitje Essen

Ben je met jouw bedrijf op zoek naar een unieke locatie voor jouw personeelsuitje in de omgeving Essen? Binnen 10 minuten rijden met de auto ben je op de locatie voor een personeelsuitje die je nooit meer gaat vergeten. Lees verder of bekijk onze bedrijfsuitjes pagina.

Horeca

Mag een lekker hapje niet ontbreken bij jouw personeelsuitje in de omgeving Essen? Op de menukaart van Playd么me Roosendaal zijn verschillende Alpijnse hapjes terug te vinden. Zo kan je kiezen uit bijvoorbeeld een apfelstrudel of een warme snackplank. Het is mogelijk om tijdens onze baanactiviteiten ook een hapje te nuttigen.

Naast de menukaart hebben we natuurlijk ook een uitgebreide drankenkaart. Zo hebben we heerlijke Duitse bieren op onze tap of speciale cocktails. Wist je dat Playd么me Roosendaal een eigen koffie heeft. Kom en proef de smaak van de Alpen.

Activiteiten

Wil jij tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Essen 茅茅n of meerdere activiteiten kunnen doen? Playd么me Roosendaal biedt 5 verschillende activiteiten aan onder 茅茅n dak. Strijd samen om de winst tijdens het lasergamen en funcurlen. Ben je benieuwd hoe de collega鈥檚 presteren onder druk, probeer dan onze activiteit playkarten. Moedig jouw collega鈥檚 aan tijdens het hyperbowlen en hakbijl gooien en ga samen voor de hoogste score.

Events

Vind je het leuk om naar een speciaal event te komen tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Essen? Dan hebben wij bij Playd么me Roosendaal verschillende opties die perfect aansluiten. Elke laatste zondag van de maand is het weer tijd voor het event Schnitzel Sonntag. Tijdens dit event kan er voor 2 uur lang onbeperkt schnitzels worden genuttigd. Zoek je meer een event wat te maken heeft met een activiteit? Elke laatste vrijdag van de maand is het tijd voor Apr猫s-ski bowlen, waar tijdens het spelen van hyperbowlen het echte apr猫s-ski gevoel wordt gecre毛erd.

Neem contact met ons op!

Sta je in de startblokken om een personeelsuitje in de omgeving Essen te plannen? Stuur een e-mail naar info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777 en krijg antwoord op al je vragen. Zie jij jezelf al bepaalde activiteiten doen binnen Playd么me Roosendaal? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren