Scholen- en sportdiensten arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

Hoe ziet het programma eruit?

De gemiddelde programmaduur voor het scholen- en sportdiensten arrangement is dagvullend.

Combineer funcurlen, hyperbowlen en lasergamen. Het funcurlen en lasergamen is voor maximaal 6 personen per baan. Het lasergamen is met maximaal 15 personen per sessie. Het arrangement is boekbaar vanaf 25 personen.

Het is optioneel om een horecacomponent toe te voegen aan het arrangement. Daarnaast is het toegestaan om eigen lunch mee te nemen mits 1 consumptiemunt per persoon wordt afgenomen.

De volgorde van het arrangement wordt in overleg bepaald.

Hoe ziet het programma funcurlen eruit?

Wij verwelkomen je bij de hakbijl gooien en funcurlen balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van het funcurlen. Vervolgens worden de teams gemaakt, wie gaat het tegen wie opnemen? Yes, nu zijn jullie klaar om te gaan funcurlen! Na 1 uur funcurlen wordt de eindbalans opgemaakt en zijn de winnaars bekend.

Hoe ziet het programma hyperbowlen eruit?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Vervolgens geeft de spelbegeleider uitleg over het hyperbowlen en het invoeren van de namen. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

Hoe ziet het programma lasergamen eruit?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider ontvang je in de vestruime jouw lasergamevest. Het vest trek je over je hoofd aan, met de gun aan de voorkant. Zodra iedereen is aangekleed ga je vanuit de vestruimte naar de gondel voor een unieke instructie. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Vervolgens wordt de groep opgedeeld in twee teams. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan lasergamen!

De lasergame arena gaat open en het spel gaat van start. Een lasergame sessie duurt 12 minuten, waarvan 10 minuten effectief lasergamen. Lasergamen is mogelijk met minimaal 4 en maximaal 15 personen per sessie.

Na de eerste lasergame sessie neemt de spelbegeleider je mee naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break en het winnende team van de eerste sessie wordt bekendgemaakt. De spelbegeleider geeft je tips en tricks voor de tweede sessie en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede lasergame sessie? Let’s go! Welk team heeft deze rond de meeste punten gescoord?

Spelregels

Voor scholen, sportdiensten, verenigingen en stichtingen.
Het arrangement kan alleen geboekt worden van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur en 16.00 uur.
Het arrangement is voor scholen niet mogelijk in de schoolvakanties.
Vanaf 25 personen.
Van 6 t/m 18 jaar.

Let's play

Arrangementen

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Zeker! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Nee het funcurlen is op een kunstofbaan.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Funcurlen is geschikt voor alle leeftijden.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen krijg je bowlingschoenen in bruikleen. We hebben maat 25 t/m maat 51. Het is verplicht om te bowlen met onze bowlingschoenen. Zorg ervoor dat je eigen sokken meeneemt.

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Voor kleine kinderen hebben wij een hulpmiddel om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tuurlijk! De gespen van de lasergamevesten zijn verstelbaar zodat de vesten kleiner of groten gemaakt kunnen worden.

Lasergamen is niet mogelijk voor gasten in een rolstoel. De lasergame arena heeft meerdere verdiepingen. De eerste verdieping is alleen toegankelijk met een trap.

Zorg voor lekker zittende kleding met dichte schoenen en platte zolen. Bij Playdôme ontvang je een lasergamevest om over je eigen kleding aan te trekken.

Nee we bieden geen speciale lasergame sessies voor kinderen aan. We bieden wel kinderfeestjes arrangementen aan op woensdag en vrijdag tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Het is niet mogelijk om te kijken tijdens het lasergamen. In de horeca hebben we voldoende zitplaatsen om te wachten.

Een lasergame sessie duurt 12 minuten waarvan 10 minuten effectief lasergamen.

De minimale leeftijd voor het lasergamen is 6 jaar.