Teamuitje Bergen op Zoom

Teamuitje Bergen op Zoom

Ben je opzoek naar de unieke locatie voor een teamuitje in de omgeving van Bergen op Zoom? Playd么me Roosendaal is de plek die jij zoekt. Wij bieden verschillende activiteiten in combinatie met een horeca onder 茅茅n dak. Playd么me Roosendaal is de plek voor jouw teamuitje.

Horeca

Bij ons kan je altijd gebruik maken van onze horeca. Tijdens maar ook voor of na de activiteiten staan onze horecamedewerkers voor je klaar. De horeca is terug te vinden in het midden van het pand. Wist je dat je vanuit het restaurant elke activiteit kan zien? Onze horeca is te herkennen aan de Alpijnse uitstraling. Het aanbod vanuit ons restaurant varieert van een Schnitzel Diner tot een Playd么me Grill. Misschien is de een warme snackplank wel iets voor jouw gezelschap? Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden met onze salesmedewerkster Julia, zij maakt graag in overleg een programma op maat.

Teambuilding

Zoek jij een activiteit waarbij je het teamgevoel kan versterken? Tijdens het lasergamen zal er samengewerkt moeten worden om met de winst aan de haal te gaan. Strijd met 2 teams tegen elkaar en schiet zoveel mogelijk tegenstanders raak. Maar let op, er zijn mines in het spel die jou ook kunnen afschieten! Deze activiteit is ideaal is teamuitjes in de omgeving van Bergen op Zoom. Daarnaast kan met het spelen van de activiteiten shuffleboarden en hakbijl gooien ook het sociale aspect vergroot worden. Neem met ons contact op of scroll door onze website voor de mogelijkheden bij Playd么me Roosendaal.

Een ontzorgend dagje weg

Beleef je teamuitje als een ontzorgend dagje weg. Versterk het teamgevoel met het spelen van de activiteiten en proost samen met een Warsteiner op een uniek dagje weg tijdens de borrel. Wij zijn de ideale aanbieder voor een uniek teamuitje in de omgeving van Bergen op Zoom. Samen met ons personeel zorgen wij voor een teamuitje om nooit te vergeten.

Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden en wil je een teamuitje in de omgeving van Bergen op Zoom gaan organiseren. Neem contact op via info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777. Weet jij al wat je wilt gaan doen? Vul het contactformulier in en ontvang een offerte gebaseerd op jouw wensen. Tot snel bij Playd么me Roosendaal!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren