Teamuitje Breda

TEAMUITJE BREDA

Ben jij op zoek naar het gezelligste teamuitje in Breda? Stop met zoeken! Bij Playdôme Roosendaal ben je aan het juiste adres. Op 20 minuten rijden vanaf Breda organiseren wij het leukste teamuitje voor jullie bedrijf. Ontdek onze sfeervolle en unieke locatie op Leisurepark Roosendaal en laat het teamuitje tot in de puntjes verzorgen.

ONTDEK DE ACTIVITEITEN

Playdôme Roosendaal biedt vijf verschillende vrijetijdsactiviteiten aan op één locatie. Speel de activiteiten:

Funcurlen
Hyperbowlen
Hakbijl gooien
Lasergamen
Playkarten

Met een gevarieerd en uitgebreid aanbod maken wij voor ieder gezelschap een passend programma voor een teamuitje in Breda. Wist je dat Playdôme Roosendaal beschikt over ideale wachtverzachters? Daag elkaar uit tussendoor uit voor een potje spijkerslaan of poolen in de Warsteiner Biergarten.

MAAK HET TEAMUITJE COMPLEET

Naast de activiteiten beschikken we over een sfeervolle en ruime horecagelegenheid. Het restaurant is centraal gelegen met uitzicht op de activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om tijdens het spelen van de activiteiten funcurlen, hyperbowlen en hakbijl gooien te genieten van een drankje en hapje. Met de oneindige mogelijkheden maakt het toevoegen van de horeca het teamuitje in Breda compleet.

Voor groepen vanaf 1 0 personen bieden we groepsmenu’s aan. Kies bijvoorbeeld voor de specialiteit van onze kok en trakteer het gezelschap op een schnitzeldiner. Of trakteer het team met een ontvangst of afsluiting.

VERGADEREN OF FEESTAVOND

Voordat het teamuitje in Breda van start gaat heb je de mogelijkheid om bij Playdôme Roosendaal te vergaderen. Of sluit de dag af met een feestavond in één van onze ruimtes. Wij denken graag mee voor het ideale programma van jullie teamuitje in Breda.

VUL HET CONTACTFORMULIER IN

Enthousiast geworden en wil je alle mogelijkheden ontdekken voor het leukste teamuitje in Breda? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je liever direct met ons in contact? Neem telefonisch contact met ons op via +31 165 570 777. Een teamuitje was nog nooit zo leuk!

Teamuitje Breda

Teamuitje Breda

Teamuitje Breda

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren