Teamuitje Essen

Teamuitje Essen

Ben jij op zoek naar een teamuitje in omgeving Essen die je nooit meer gaat vergeten? Je hebt de geschikte plek zojuist gevonden! Met maar 10 minuten rijden vanaf Essen bezorg jij jouw team een onvergetelijk uitje. Lees snel verder!

Activiteiten

Wist je dat Playd么me Roosendaal maar liefst zes verschillende vrijetijdsactiviteiten aanbiedt op 茅茅n locatie. Alle activiteiten zijn uitermate geschikt voor een teamuitje.

Bij het lasergamen en shuffleboarden zal er echt samengewerkt moeten worden om met de winst aan de haal te kunnen gaan. Tijdens het hyperbowlen en hakbijl gooien is het belangrijk om elkaar aan te moedigen, hierdoor ga je samen voor de hoogste scores. Wil jij jouw team in een situatie zien, waarin je het team nog nooit hebt gezien? Dan is de activiteit playkarten hetgeen wat je zoekt. Of kom ons nieuwste activiteit uitproberen, de EscapeBox, wie kraakt de meeste boxen?

Door de verschillende activiteiten kan ieder gezelschap een onvergetelijk teamuitje in omgeving Essen beleven. Met onze wachtverzachters poolen en spijkerslaan hoef je je geen enkel moment te vervelen.

Maak het teamuitje compleet

Playd么me Roosendaal beschikt over ons sfeervolle restaurant de RoosenAlm. Met het restaurant heb je een uitzicht op alle activiteiten. Wist je dat tijdens de activiteiten shuffleboarden, hakbijl gooien, escapebox en hyperbowlen kan genieten van een hapje en drankje? Bestel naast een drankje, een heerlijke snackplank voor tijdens de activiteit. Door het combineren van een hapje en drankje maak je jouw teamuitje in omgeving Essen helemaal compleet.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we groepsdiners aan. Kies bijvoorbeeld voor de specialiteit van onze Alpijnse keuken en trakteer het gezelschap op het Schnitzel Diner.

Vergaderen bij Playd么me

Playd么me Roosendaal biedt verschillende mogelijkheden aan om voor jouw teamuitje in omgeving Essen te vergaderen. In al onze vergaderruimtes wordt de Alpijnse sfeer volledig doorgetrokken. Een van de mogelijkheden is onze hakbijl- escapeboxruimte waar je vergadert in een Alpijns bos en een heuse gletsjer.

Vul het contactformulier in

Enthousiast geworden en wil je alle mogelijkheden ontdekken voor het leukste teamuitje in Essen? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je liever direct met ons in contact? Bel ons nu: +31 165 570 777. Een teamuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafel reserveren