Teamuitje Noord-Brabant

Heb je interesse in een teamuitje in de omgeving van Noord-Brabant? Playd么me Roosendaal is de locatie die jij zoekt! Door de vijf unieke activiteiten inclusief horeca onder 茅茅n dak zijn wij de plek voor jouw perfecte teamuitje.

Locatie

Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Wist je dat je sinds kort ook je elektrische auto kan opladen bij Playd么me Roosendaal? We hebben ruimte voor 6 auto鈥檚 tegelijk!

Bekijk hier welke bus je het beste kan pakken om ons te bereiken.

Teambuilding

Playd么me Roosendaal heeft verschillende activiteiten die geschikt zijn voor een teamuitje in de omgeving van Noord-Brabant. Bij onze activiteiten funcurlen, hakbijl gooien en hyperbowlen wordt het sociale aspect van het teamgevoel versterkt. Tijdens het lasergamen wordt de teambuilding op de proef gesteld. Welk team komt er ongeschonden uit de strijd? Het playkarten is echt voor de snelheidsduivels. Ondanks dat ze heel hard kunnen, zijn onze elektrische karts extra veilig omdat we ze vanaf afstand kunnen besturen!

Horeca

Ons restaurant is in het midden van het pand geplaatst. Vanuit onze horeca is er uitzicht op de activiteiten terwijl er een drankje gedronken wordt of een hapje gegeten wordt. Speciaal voor bedrijven vanaf 10 personen zijn er verschillende menu鈥檚 samengesteld. Heb je het liefst de Playd么me Grill of gaat jouw voorkeur uit naar het Schnitzel diner? Bij ons is het ook mogelijk om te lunchen of gezellig te borrelen in onze Biergarten. Een unieke locatie om jou teamuitje in de omgeving van Noord-Brabant te organiseren.

Neem contact met ons op!

Heb je hulp nodig voor het organiseren van een teamuitje in de omgeving Noord-Brabant? Bel ons via 016557077 of mail met onze sales medewerkster Julia via info@playdome.nl. Heb je al een idee wat je wil gaan doen tijdens het teamuitje? Vul het contactformulier hieronder in en ontvang een op maat gemaakte offerte. Wanneer je met een klein gezelschap bent, kun je ook onze activiteiten boeken via de website. Bekijk hier alle tickets!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid

Designer Outlet Roosendaal

Karten in Noord-Brabant

Company visit

Personeelsuitje in Noord-Brabant

>
<
Tafel reserveren