Update Playdôme Roosendaal

Persbericht: Update Playdôme Roosendaal

We zijn trots om te melden dat het gebouw van Playdôme Roosendaal energielabel A++ heeft mogen ontvangen. Er is bewust gekozen om het gebouw te realiseren aan de normen van energielabel A++. Daarmee lopen wij stappen vooruit in onze verduurzamingsstrategie en als trendsetter in de Leisure branche. Een bewuste keuze voor een duurzame toekomst! Tevens zijn wij voornemens om spoedig het Green-Key Goud certificaat te behalen.

Naast de stappen die we zetten in onze verduurzamingsstrategie, focussen we ons op de ontwikkeling van Leisure Park Roosendaal. In het kader hiervan zijn we met diverse beroepsopleiders in de regio West-Brabant een samenwerking aangegaan. Curio biedt diverse MBO opleidingen aan en is sinds dit jaar gestart met een nieuwe opleiding, Sport en Bewegen. Voor de praktijklessen wordt onder andere gebruik gemaakt van onze accommodatie op Leisure Park Roosendaal. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord Brabant.

Roosendaal is sinds de opening een erkend leerbedrijf voor stages en leerbanen. De erkenning is uitgereikt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Sinds dit schooljaar verwelkomen wij stagiaires van MBO opleidingen uit de vakgebieden Leisure, Toerisme, Horeca en Sport & Bewegen. Daarnaast gaat vanaf november 2021 een groep studenten vanuit de Associate Degrees Academie aan de slag met een vraagstuk. Samen helpen we elk talent op weg naar hun droombaan en bieden we kansen in het werkveld.

Persbericht update Playdôme Roosendaal – 28 oktober 2021

Tafel reserveren