Vrienden van de Bode

FUNCURLEN BIJ PLAYDÔME ROOSENDAAL

Heb jij een kortingsticket voor het funcurlen + alpenbroodje? Ontdek de unieke activiteit funcurlen, een variant van regulier curlen. Wist je dat Playdôme Roosendaal één van de twee locaties in Nederland is waar de activiteit wordt aangeboden? Waan je wederom in de Alpen, dit keer in een heuse gletsjer! Scoor de meeste punten tijdens een potje funcurlen. De regels zijn simpel: probeer met je team de curlingstenen dichter bij het huis te krijgen dan je tegenstanders! Het team met de meeste punten na 8 rondes is het winnende team. En geen zorgen: je bezem om de curlingstenen snelheid te geven mag je thuislaten. We spelen namelijk niet op echt ijs!

VERZILVER JOUW VRIENDEN VAN DE BODE TICKET

Ben jij in het bezit van een Vrienden van de Bode kortingsticket? Plan dan direct jouw bezoek in en kom funcurlen en genieten van een alpenbroodje bij Playdôme Roosendaal! Neem contact, dit kan zowel telefonisch als via de mail, op met onze back-office om te reserveren.

Let op! Bij het verzilveren van het ticket 1 uur funcurlen & alpenbroodje wordt in ons horecasysteem automatisch een reservering gemaakt in het restaurant.

Vergeet niet om jouw Vrienden van de Bode kortingsticket mee te nemen op de dag van het bezoek.

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center met 5 activiteiten. Maak jouw dagje weg compleet en ontdek ook de andere activiteiten! Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. De perfecte mix van gaming en klassiek bowlen. Scoor de meeste punten tijdens funcurlen of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien (18+). Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain of kom karten in onze elektrische karts op een kartbaan van 350 meter. Zin in een hapje en drankje? Bezoek onze horeca en Biergarten tijdens het leukste dagje weg!

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Maak je dagje weg compleet

ONZE ACTIVITEITEN

ALGEMENE SPELREGELS*

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 25 april 2023. Indien je hierna wil komen is dit mogelijk, maar tegen bijbetaling. Kortingsvoordeel valt na 25 april 2023 weg.
Het vooraf reserveren via de back-office is verplicht, op basis van beschikbaarheid.
Neem je kortingsticket mee op de dag van bezoek. De voucher wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid.
De vouchers zijn niet geldig voor een zakelijke boeking.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

SPELREGELS FUNCURLEN

Geldig op zondag.
Geldig vanaf moment van aankoop t/m 25 april 2023.
1 kortingsticket is geldig voor minimaal 4 en  maximaal 6 personen.
Het kortingsticket is alleen geldig op zondag.
Krijg een uur lang toegang tot de funcurlbaan.
Het is verboden om de funcurlingbaan te betreden.
Maximaal 1 persoon tegelijkertijd schuift een steen op de funcurlingbaan.
Het dragen van dichte schoenen is verplicht.
Te allen tijde moeten de regels en voorschriften van de spelbegeleider worden opgevolgd.

SPELREGELS ALPENBROODJE

Er is keuze uit 10 verschillende alpenbroodjes, namelijk: schnitzel varken, schnitzel vega, schnitzel kalkoen, schnitzel kalf, panini schinken & käse, emmentaler kaas, schwarzalderham, gerookte forel, gerookte zalm en tiroler schinkenspeck. De

Het is verplicht om het funcurlen en het alpenbroodje op dezelfde dag te verzilveren.
Exclusief consumpties.
Let op! Bij het verzilveren van het ticket 1 uur funcurlen & alpenbroodje wordt in ons horecasysteem automatisch een reservering gemaakt in het restaurant.

SPELREGELS ALPENBROODJE

Er is keuze uit drie verschillende borrelplanken, namelijk: Kaasplank (diverse soorten kaas en rode-uiencompote), Combinatieplank (diverse Alpijnse snijwaren, gerookte vis en ingelegde groenten), Snackplank (diverse koude en warme (gefrituurde) Alpijnse snacks. Per bowlingbaan wordt er één plank geserveerd tijdens het bowlen, de keuze dient doorgegeven te worden aan de front-office bij het aanmelden.

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

Aanmeldtijd Starttijd
09:30 uur 10:00 uur
10:45 uur 11:15 uur
12:00 uur 12:30 uur
13:15 uur 13:45 uur
14:30 uur 15:00 uur
15:45 uur 16:15 uur
17:00 uur 17:30 uur
18:15 uur 18:45 uur
19:30 uur 20:00 uur
20:45 uur 21:15 uur

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het funcurlen is +/- 1,5 uur. 15 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de funcurlbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over het funcurlen en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

Er zijn 3 verschillende spelvarianten toegevoegd: Het shuffleboard spel, het vakkenspel en hypercurling.

 

Bij het shuffle board variant is het de bedoeling om een zo’n hoog mogelijke score te behalen door je steen op 0/1/2/3 te schuiven. Het is toegestaan om andere curlstenen weg te kaatsen. Zorg er samen met je team voor om na 8 ‘ends’ een zo hoog mogelijke score te krijgen!

 

Bij het vakken spel is het de bedoeling om samen met je team een hoge score te schuiven. lukt het jullie om exact 25 punten te schuiven? dan mogen jullie 5 punten bij jullie totaal score schrijven, maar let op! Kom je op de -10? Ben je helaas dat aantal punten kwijt. Zorg er samen met je team voor om na alle potjes een zo veel mogelijk punten te verdienen!

 

Het laatste spel word op baan 3 gespeeld, dit spel heet het hypercurling. Net zoals bij het hyperbowlen is zijn er verdubbelaars in het spel. Verdubbel je teamscore door op de verdubbelaars te landen met je steen!

Playdôme Roosendaal beschikt over 5 funcurlingbanen. Met het product funcurlen exclusief huur je de 5 funcurlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 30 personen.

Zeker! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap aansluit.

Ja! De funcurlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Nee, het funcurlen is op een kunstofbaan. Je bezem om de curlingstenen snelheid te geven mag je dus thuislaten, dat is niet nodig.

Het dragen van dichte schoenen met platte zolen is verplicht.

Funcurlen is geschikt voor alle leeftijden.

Benieuwd naar ons wochenmitte menu? Check hem hier!

In ons restaurant gedeelte hebben we ruim 250 zitplaatsen. Voor een borrel of een feest kunnen we altijd naar de mogelijkheden kijken om eventueel staplaatsten te genereren.

 

Wat leuk dat je onze horeca wilt bezoeken! Reserveer een tafel via de horecapagina of maak een reservering via het pop-up scherm op de website.

Ja zeker! Voor groepen vanaf 10 personen hebben we een Alpijnse lunchtafel, Schnitzel Diner (1 gang) à €17,50 p.p. of ons Playdôme diner à €29,50 p.p.. Dit is een drie gangen diner met allerlei Alpijnse lekkernijen.
Voor groepen vanaf 50 personen hebben we het speciale Wurst und Schnitzel buffet à €29,50 p.p.! Geniet van 3 soorten worst en diverse bijgerechten. Met de schnitzels komen we langs.
In de zomer hebben wij de Playdôme Grill à €29,50 p.p.. Zo kan je buiten genieten van heerlijke stukken vlees, bijgerechten en sauzen.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op of reserveer via de button ‘tickets’!

Het reserveren van een tafel is niet verplicht maar wel aan te raden. Dit doe je door op de button ‘tafel reserveren’ te klikken. Daarnaast ben je uiteraard ook van harte welkom om binnen te lopen voor een hapje en een drankje! Ons Alpijns gethematiseerde restaurant heeft uitzicht op de activiteiten dus kom gerust eens langs!

Ben je benieuwd naar de gerechten die wij serveren in onze horeca? Bekijk hier onze menukaart. Benieuwd naar de drankenkaart? Klik dan hier.

Jazeker! Zowel groepen als particulieren dit graag op voorhand doorgeven, zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Jazeker! Bekijk ons Kindermenu.

Zeker! Kom gezellig een drankje doen in de Alpijnse sferen van ons restaurant. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op verschillende activiteiten dus kan je nog kijken ook!

Woby is een gastvrije bestel app. Log in via onze WiFi en scan de Qr-code op je tafel hierdoor kan je online de menukaart bekijken, bestellen én betalen. Hoe cool! (Met 4G werkt het niet).

Zeker! Voor (grote) groepen hebben we een uitzondering op ons reguliere Playdôme diner. Het menu bestaat dan uit een keuze uit 2 soepen, plank met kazen, falafel balletjes en groente zuurtjes. Als hoofdgerecht een zalmschnitzel met dragon saus, braatkartoffeln, frietjes, groente mix en salade.

Tijdens het Kinderfest XL is het op aanvraag mogelijk om een vegetarische ‘braadworst’ aan te bieden.

Verder hanteren wij onze reguliere menukaart.

Van woensdag t/m zondag is de keuken van Playdôme Roosendaal geopend. De keuken is geopend tot 20.30 uur. Dat betekent dat het tot 20.30 uur mogelijk is om aan tafel te gaan en gerechten uit de keuken te bestellen. Uitgegeten? Natafelen mag natuurlijk altijd!

Op maandag en woensdag t/m zondag is de Speckstube geopend. De Speckstube is geopend tot sluitingstijd. Is Playdôme Roosendaal tot 22.00 uur geopend? Dan is het mogelijk om tot 22.00 uur gerechten uit de Speckstube te bestellen. Bekijk de menukaart om te zien van welke speckstube gerechten jij kan smullen tot sluitingstijd.

Tafel reserveren