Vrijdagmiddagborrel bij Playdôme Roosendaal

Welkom bij Playdôme Roosendaal, dé plek waar plezier en ontspanning samenkomen! Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je werkweek af te sluiten, dan is onze vrijdagmiddagborrel (VRIJMIBO) precies wat je nodig hebt. Lees verder om te ontdekken waarom de VRIJMIBO bij Playdôme Roosendaal een ervaring is die je niet wilt missen.

Wat is de VRIJMIBO?

De VRIJMIBO, of vrijdagmiddagborrel, is een gezellige aftrap van je weekend! Aan het einde van de werkweek met je collega’s of vrienden kom je naar Playdôme Roosendaal om te ontspannen op ons terras en plezier te maken met een van onze activiteiten. Bij Playdôme Roosendaal tillen we de VRIJMIBO naar een hoger niveau met een leuke indoor- en outdoor activiteiten, spellen en onze heerlijke drankjes en snacks.

☀️ Bij slecht weer borrelen we binnen en wanneer de zon heerlijk straalt, borrelen we gezellig buiten.

Activiteiten voor Iedereen

Bij Playdôme Roosendaal is er voor ieder wat wils. Of je nu van actief bezig zijn houdt of liever ontspannen met een drankje, wij hebben de perfecte activiteiten voor jou! Ook voor de kids zijn er verschillende speelactiviteiten in onze tuin te vinden, zoals een glijbaan, trampline, sprinkussen(s) en veilige klim- en klauter speeltoestellen.

☀️ En de kids zijn wij zeker niet vergeten! Niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 speelactiviteiten voor de kids.

☀️ Denk hierbij aan een glijbaan, trampoline, springkussen(s) en veilige klim en klauter speeltoestellen.

Heerlijk Eten en Drinken

Natuurlijk is een vrijdagmiddagborrel niet compleet zonder lekker eten en drinken. Bij Playdôme Roosendaal hebben we een uitgebreid menu met heerlijke snacks, verrukkelijke pizza’s en verfrissende drankjes. Wij serveren verschillende soorten bieren, wijnen en cocktails, zodat er voor ieder wat wils is.

🍹 Vier de VRIJMIBO met onze verschillende soorten biertjes, bij ons geen standaard biertjes, maar wel de lekkerste!

🍷 Houd je liever van wijn, cocktails of ben jij de BOB van de VRIJMIBO? Onze wijntjes hebben ook een metamorfose gekregen.

🍕 Honger tijdens de VRIJMIBO? Kijk voor de lekkerste snacks & pizza’s op onze speckstube kaart.

Gezellige Sfeer

Wat de VRIJMIBO bij Playdôme Roosendaal echt leuk maakt, is de gezellige en ontspannen sfeer. Het is de perfecte gelegenheid om bij te praten met collega’s en gewoon even helemaal te ontspannen na een drukke week. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je altijd welkom voelt en staan voor je klaar. Tot snel bij Playdôme Roosendaal voor de VRIJMIBO! Proost op het weekend!

Biergarten - snackplank

Terras Roosendaal

Terras Roosendaal

>
<
Tafelreservering