Vier de zomer bij Playdôme Roosendaal

DE ZOMER VAN HET JAAR

Het is weer aftellen tot de start van de zomer en daarmee de zomervakantie! Aankomende zomer staat de Biergarten van Playdôme Roosendaal in het teken van genieten, verkoeling en quality time met vrienden en familie. We hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomerervaring! Deze zomer kan je genieten van onze snacks uit onze speckstube!

☀️ Vier de zomer bij Playdôme Roosendaal!

☀️ Sinds dit jaar zijn er ook twee activiteiten buiten te spelen, namelijk cornhole en kubb.

☀️ Kom borrelen in onze Biergarten. De Biergarten bevat sinds dit jaar ook verschillende buitenspellen, zodat jullie onder het genot van een lekker hapje en een drankje hier gebruik van kunnen maken.

☀️ Er staat sinds dit jaar een trampoline in onze Biergarten dus de kids hoeven zich geen moment te vervelen!

☀️ Bij slecht weer borrelen we binnen en wanneer de zon heerlijk straalt, borrelen we gezellig buiten.

☀️ Onze Biergarten ligt aan het water dus er valt te genoeg te zien en te beleven.

TAFELGRILL

Dit jaar hebben we ook iets nieuws, namelijk onze tafelgrill! Samen met jouw vrienden, familie of gezin kan je tafelgrillen in onze zonovergoten Biergarten! Vanaf 4 personen kan je de tafelgrill bestellen en deze kost €22,50 per persoon. Per persoon worden er 4 soorten vlees geserveerd in combinatie met frietjes, brood met smeersels, salade en diverse sauzen. ☀️ De tafelgrill is vanaf 1 juli beschikbaar, maar nu al te reserveren!

BUITENSPELLEN

Wanneer je denkt dat je bij ons alleen binnenactiviteiten kan spelen, heb je het mis! Wij hebben namelijk sinds deze zomer ook twee buitenspellen toegevoegd aan onze Biergarten, namelijk: kubb & cornhole! Kom gezellig met je vrienden borrelen in onze Biergarten en speel tussentijds een van de twee buitenspellen om de beentjes even te strekken! De spellen zijn gratis te spelen, we vragen alleen €10,- contant aan borg. 🙂

ZOMER DAGDEALS JULI & AUGUSTUS

Deze zomer hebben we ook van woensdag t/m zondag speciale zomer dagdeals:

☀️ Woensdag: kids vakantiedag waarbij kinderen een dagvullende vakantiedag inclusief begeleiding, lunch en avondeten krijgen voor €50 p.p.

Heb je kinderen en wil je even een dagje lekker door kunnen werken of lekker een dagje me-time?  En heb je geen zin om heel de zomervakantie ingezet te worden als kids entertainer? Laat ze zichzelf bij ons vermaken tijdens de kids vakantiedag!  Net zoals tijdens Kinderfest XL kunnen alle activiteiten dagvullend  gespeeld worden inclusief lunch en diner!

☀️ Donderdag: kom 2 sessies lasergamen met 50% korting tussen 18.00 uur en 22.00 uur.

Kom je in de maanden juli & augustus met je gezin lasergamen? We hebben speciale familiesessies, zodat je hier samen met je gezin aan kan deelnemen. Het lasergamen is al te boeken vanaf 4 personen en kinderen vanaf 6 jaar en kleiner dan 1.40m kunnen ook lasergamen bij ons! Kom je samen met je vriendengroep? Bij ons kan je in totaal met 15 personen lasergamen per sessie, dus trommel je vrienden op en kom bij ons langs. Een avondje weg was nog nooit zo leuk!

☀️ Vrijdag: 2 sessies playkarten voor €30 p.p. (normaal €37,50 p.p.) en een bucket salitos (6 stuks) voor €24.

Als wij aan vrijdag denken, denken wij aan de VRIJMIBO en speciaal daarvoor kan je bij ons op vrijdag een bucket salitos voor jou en je vrienden kopen met een fixe korting! Van te voren kan je voor een zeer aantrekkelijke prijs 2 sessies playkarten en daarna in onze Biergarten genieten van een heerlijk flesje salitos.

☀️ Zaterdag: kom 1 uur hyperbowlen met 25% korting tussen 12.00 uur en 14.00 uur.

Verveel jij je soms in de zomervakantie, omdat de zomerstop bij jouw hobby of sport is aangebroken? Geen probleem, want op zaterdag kan jij voor de drukte genieten van een rustig potje hyperbowlen! Na het hyperbowlen kan je met je vrienden of vriendinnen nog heerlijk zitten in onze Biergarten en genieten van onze befaamde warme snackplank.

☀️ Zondag: gratis apfelstrudel bij de koffie

Het weekend sluit je af met iets lekkers bij de koffie! Bij ons krijg je op zondag onze welbekende apfelstrudel gratis bij de koffie. Op maandag beginnen we weer. 😉

ZOMERSE FUN & GRILL ARRANGEMENT

Zoek jij voor deze zomer een unieke locatie voor een zomerborrel, afdelingsuitje of bedrijfsevent? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Deze zomer hebben we voor jouw uitje een speciale actie. Neem de Playdôme Grill (€29,50 p.p.) af en krijg één baanactiviteit naar keuze cadeau! Onze baanactiviteiten zijn het hyperbowlenfuncurlen en hakbijl gooien. Voor welke baanactiviteit gaan jullie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je met een groep van meer dan 10 personen? Of wil je een borrel exclusief voor jouw gezelschap organiseren? Neem contact op met onze salesafdeling via +31 165 570 777, info@playdome.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Het is tijd voor een borrel

Arrangementen

Playdôme Biergarten

Playdôme Biergarten

Biergarten

Kok Niels

Kok Niels

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

>
<
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

d

Wanneer je bij Playdôme de Playdôme Grill afneemt, krijg je 5 soorten vlees met diverse bijgerechten en sauzen. Bij goed weer kan je zelf grillen aan onze grill die in onze Biergarten staat. Mocht het helaas niet zo lekker weer zijn, zullen we alles voorbereiden in de keuken en binnen als buffet serveren. Wil je liever aan tafel zitten met een lekker Warsteiner pils terwijl iemand anders voor je aan het grillen is? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een kok bij te huren voor een meerprijs van €75,- per 2 uur. Vraag naar de mogelijkheden!

De fun & grill is te boeken vanaf 25 personen!

Heb jij interesse om met het bedrijfsuitje of de personeelsvereniging langs te komen bij Playdôme Roosendaal in zomer? Super leuk! Maak gebruik van de fun & grill. De fun & grill is te boeken tot en met 30 juli 2023. Het uitje kan plaatsvinden de gehele zomer tot 31 augustus 2023. Vraag nu je offerte aan en kom genieten in onze Biergarten!

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, funcurlen en hyperbowlen.

Tafel reserveren