Vier de zomer bij Playdôme Roosendaal

DE ZOMER VAN HET JAAR

Het is weer aftellen tot de start van de zomer en daarmee de zomervakantie! Aankomende zomer staat de Biergarten van Playdôme Roosendaal in het teken van genieten, verkoeling en quality time met vrienden en familie. We hebben alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke zomerervaring! Deze zomer kan je genieten van onze snacks uit onze speckstube!

Dit jaar hebben we ook iets nieuws, namelijk onze tafelgrill! Samen met jouw vrienden, familie of gezin kan je tafelgrillen in onze zonovergoten Biergarten! Vanaf 4 personen kan je de tafelgrill bestellen en deze kost €22,50 per persoon. Per persoon worden er 4 soorten vlees geserveerd in combinatie met frietjes, brood met smeersels, salade en diverse sauzen. ☀️ De tafelgrill is binnenkort beschikbaar!

DAGDEALS

Deze zomer hebben we ook van woensdag t/m zondag speciale zomer dagdeals:

☀️ Woensdag: kids vakantiedag waarbij kinderen een dagvullende vakantiedag inclusief begeleiding, lunch en avondeten krijgen voor €50 p.p.

Heb je kinderen en wil je even een dagje lekker door kunnen werken of lekker een dagje me-time?  En heb je geen zin om heel de zomervakantie ingezet te worden als kids entertainer? Laat ze zichzelf bij ons vermaken tijdens de kids vakantiedag!  Net zoals tijdens Kinderfest XL kunnen alle activiteiten dagvullend  gespeeld worden inclusief lunch en diner!

☀️ Woensdag & donderdag: wochenmitte menu (3-gangen menu) voor €24,50 p.p.

Het wochenmitte menu bestaat uit een 3-gangen menu waarbij je tijdens elke gang de keuze hebt uit twee verschillende gerechten! Ga jij voor een tomatensoep als voorafje, een heerlijke stoofschotel als hoofdgerecht en sluit jij af met een apfelstrudel met vanille saus? Of ga je liever voor een andere combinatie? Check het op woensdag & donderdag.

☀️ Vrijdag: 2 sessies playkarten voor €30 p.p. (normaal €37,50 p.p.) en een bucket salitos (6 stuks) voor €24.

Als wij aan vrijdag denken, denken wij aan de VRIJMIBO en speciaal daarvoor kan je bij ons op vrijdag een bucket salitos voor jou en je vrienden kopen met een fixe korting! Van te voren kan je voor een zeer aantrekkelijke prijs 2 sessies playkarten en daarna in onze Biergarten genieten van een heerlijk flesje salitos.

☀️ Zaterdag & zondag: hyperbowlen of funcurlen + een lunchplank vanaf €20,50 p.p.

Op zaterdag en zondag kan je tijdens de lunch een potje hyperbowlen of funcurlen en bij goed weer geniet je in onze zonnige Biergarten van een heerlijke lunch! Bij ons kan je altijd genieten van deze dagdeal, want wanneer het regent schuif je voor de lunchplank lekker binnen bij ons aan.

☀️ Zondag: gratis apfelstrudel bij de koffie

Het weekend sluit je af met iets lekkers bij de koffie! Bij ons krijg je op zondag onze welbekende apfelstrudel gratis bij de koffie. Op maandag beginnen we weer. 😉

ZOMERBORREL

Kom jij vrijdag 7 juli  naar de Playdôme Zomerborrel voor dé zomerborrel van het jaar? Vanaf 16:00 uur in de Playdôme Biergarten, met live-entertainment  en liters bier! De entree is gratis. En bij slecht weer verplaatsen we de borrel gewoon naar binnen.

ZOMERSE FUN & GRILL ARRANGEMENT

Zoek jij voor deze zomer een unieke locatie voor een zomerborrel, afdelingsuitje of bedrijfsevent? Dan ben je bij Playdôme Roosendaal aan het juiste adres. Deze zomer hebben we voor jouw uitje een speciale actie. Neem de Playdôme Grill (€29,50 p.p.) af en krijg één baanactiviteit naar keuze cadeau! Onze baanactiviteiten zijn het hyperbowlenfuncurlen en hakbijl gooien. Voor welke baanactiviteit gaan jullie?

NEEM CONTACT MET ONS OP

Ben je met een groep van meer dan 10 personen? Of wil je een borrel exclusief voor jouw gezelschap organiseren? Neem contact op met onze salesafdeling via +31 165 570 777, info@playdome.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Het is tijd voor een borrel

Arrangementen

Playdôme Biergarten

Playdôme Biergarten

Biergarten

Kok Niels

Kok Niels

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

Playdôme Grill

>
<
FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

d

Wanneer je bij Playdôme de Playdôme Grill afneemt, krijg je 5 soorten vlees met diverse bijgerechten en sauzen. Bij goed weer kan je zelf grillen aan onze grill die in onze Biergarten staat. Mocht het helaas niet zo lekker weer zijn, zullen we alles voorbereiden in de keuken en binnen als buffet serveren. Wil je liever aan tafel zitten met een lekker Warsteiner pils terwijl iemand anders voor je aan het grillen is? Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om een kok bij te huren voor een meerprijs van €75,- per 2 uur. Vraag naar de mogelijkheden!

De fun & grill is te boeken vanaf 25 personen!

Heb jij interesse om met het bedrijfsuitje of de personeelsvereniging langs te komen bij Playdôme Roosendaal in zomer? Super leuk! Maak gebruik van de fun & grill. De fun & grill is te boeken tot en met 30 juli 2023. Het uitje kan plaatsvinden de gehele zomer tot 31 augustus 2023. Vraag nu je offerte aan en kom genieten in onze Biergarten!

Onze baanactiviteiten zijn: hakbijl gooien, funcurlen en hyperbowlen.

Tafel reserveren