Activiteiten Bergen op Zoom

ACTIVITEITEN IN OMGEVING BERGEN OP ZOOM

Opzoek naar leuke activiteiten in omgeving Bergen op Zoom? Kom naar Playd么me Roosendaal. Een Multi Activity Centre geheel in Alpijnse stijl. Laat je na de activiteit verrassen door onze specialiteit, namelijk onze heerlijke schnitzels. Playd么me Roosendaal is vanaf Bergen op Zoom ongeveer 15 minuten rijden. Let’s Play!

ONS AANBOD

Een unieke locatie met activiteiten in omgeving Bergen op Zoom vind je op Leisurepark De Stok in Roosendaal. Kom gezellig langs met je vrienden, familie of collega’s voor het leukste dagje weg! Ontdek onze vijf activiteiten, met een innovatieve twist, bij Playd么me Roosendaal.

Kom spelen bij Playd么me Roosendaal! Kies je voor het traditionele bowlen of ga je voor het hyperbowlen? Een nieuwe spelvariant waarbij de bumpers omhoog staan. Bij het funcurlen schuif je de stenen over de kunststof curlingbaan naar het huis. Hoe cool! De curlingstenen worden teruggeschoven door een robot. Lukt het jou om de hakbijl in de roos te gooien? Laat het zien tijdens het hakbijl gooien in de Alpijnse bossen. Krijg uitleg via een hologram en schiet op mines voor extra powers tijdens het lasergamen. Of stap jij liever in onze elektrische karts? Ontdek de leukste activiteiten in omgeving Bergen op Zoom op de Stok 3.

EVENTS BIJ PLAYD脭ME ROOSENDAAL

Wist je dat bij Playd么me Roosendaal verschillende evenementen worden georganiseerd? Elke laatste zondag van de maand is Schnitzel Sonntag. Geniet 2 uur lang van onbeperkt schnitzels eten met verschillende toppings en bijgerechten. Combineer de evenementen met onze activiteiten. Bekijk de gehele evenementenkalender hier. Ontdek de leukste activiteiten in omgeving Bergen op Zoom in ons overdekte Leisure center.

KOOP NU JE TICKETS

Dus ben je op zoek naar activiteiten in omgeving Bergen op Zoom? Kom dan bij ons langs! Trommel jouw partner, familie en/of vrienden op voor het leukste dagje weg. Koop direct jouw tickets of neem contact met ons op via +31 165 570 777, info@playdome.nl of onderstaand contactformulier. Tot snel bij Playd么me Roosendaal.

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

Activiteiten Bergen op Zoom

>
<

Ben je enthousiast geworden?

Neem contact met ons op!