Activiteiten Breda

ACTIVITEITEN IN BREDA

Welke leuke activiteiten in Breda zijn er te vinden? Zoek niet verder en kijk naar het aanbod bij Playdôme Roosendaal. Een locatie met vijf activiteiten en horeca onder één dak. Gelegen op een afstand van 20 minuten rijden vanaf Breda. Let’s play!

ONS AANBOD

Een unieke locatie met activiteiten in Breda vind je op Leisurepark Roosendaal. Kom gezellig langs met je vrienden, familie of collega’s voor het leukste dagje weg! Ontdek de vijf traditionele activiteiten, met een innovatieve twist, bij Playdôme Roosendaal.

Schuif de stenen over de kunststof curlingbaan naar het huis tijdens het funcurlen. Hoe cool! De curlingstenen worden teruggeschoven door een robot. Kan jij de hakbijl in de roos gooien? Laat het zien tijdens het hakbijl gooien. Het reguliere bowlen ken je vast wel, maar heb jij weleens het spel hyperbowlen gespeeld? Een variant van het traditioneel bowlen waarbij de bumpers onderdeel van het spel zijn. Voorafgaande het lasergamen krijg je een instructie van een hologram en het karten is in elektrische karts. Zo is de geur van benzine verleden tijd. Ontdek de leukste activiteiten in Breda in ons overdekte leisure center.

SMULLEN IN DE HORECA

De dag is niet compleet zonder te hebben genoten van een hapje en drankje. Onze horecamogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan je genieten in het schnitzelrestaurant, met uitzicht op de activiteiten, of in de zon op het terras in de Playdôme Biergarten.

De alpijnse keuken staat centraal. Smul van een heerlijke varkens-, kalkoen-, kalfs- of vegaschnitzel. Geserveerd met topping naar keuze en diverse bijgerechten. Of ga je liever voor een van de andere Alpijnse delicatessen zoals de tiroler gröstl, grillteller of apfelstrudel? Bekijk de menukaart.

UNIEK THEMA

Een uniek thema staat centraal binnen Playdôme Roosendaal, de Alpen! Het thema is overal in doorgevoerd. Van de gerechten op de menukaart tot de thematisering binnen de activiteiten. Zo is het funcurlen in een gletsjer, hakbijl gooien in het Alpijnse bos en kom je hyperbowlen met op de achtergrond een typisch Alpijns wintersportdorpje in de avondschemering. Een unieke omgeving voor activiteiten in Breda.

KOM LANGS

Dus ben je op zoek naar activiteiten in Breda? Kom dan bij ons langs! Trommel jouw partner, familie en vrienden op voor het leukste dagje weg. Reserveer direct jouw tickets of neem contact met ons op voor vragen.

Activiteiten Breda

Activiteiten Breda

Activiteiten Breda

>
<

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering