Bedrijfsborrel Bergen op Zoom

BEDRIJFSBORREL BERGEN OP ZOOM

Wil jij een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom houden? Playd么me Roosendaal is de plek die jij zoekt! De unieke locatie voor jouw bedrijfsborrel. Naast de 5 activiteiten die wij aanbieden, hebben we ook een restaurant met een grote bar. Proef de verschillende Duitse biertjes van de tap. Playd么me Roosendaal is gevestigd op 15 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Als je naar een locatie zoekt voor een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom, dan is een goede horeca een pr茅. Het restaurant van Playd么me Roosendaal is centraal gelegen in het pand. Vanuit het restaurant is zicht al alle activiteiten. Daarnaast heeft het restaurant ook een grote bar waaraan je gezellig kunt borrelen. Zoek je een meer afgesloten ruimte voor de borrel? Op ons VIP-Deck kunnen we een borrel houden voor maar liefst 40 persoon!

Vanuit onze Speckstube kunnen er overheerlijke borrelhapjes geserveerd worden. Zo is onze warme snackplank of de luxe borrelplank een goede aanrader voor tijdens de borrel! Bij de borrelplanken horen natuurlijk onze heerlijke Duitse biertjes van de tap zoals Warsteiner 0,3L of K枚nig Ludwig.

Wil jij graag entertainment tijdens de borrel? Vraag naar de mogelijkheden bij onze salesmedewerkster Julia. Zij helpt je graag verder en beantwoord graag al je vragen.

AANBOD

Wil jij iets extra toevoegen aan de bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom? Ons aanbod bestaat niet alleen uit ons restaurant maar wij hebben ook nog vijf verschillende activiteiten die volledig in het Alpijnse thema zijn ingericht. Ga voor de borrel een potje hyperbowlen, funcurlen of hakbijl gooien. Werk samen met jouw collega鈥檚 tijdens het lasergamen en haal de overwinning binnen. Of wil jij de snelheidsduivel in jezelf naar bovenbrengen tijdens het playkarten!

NEEM CONTACT OP

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te ontdekken bij Playd么me Roosendaal voor een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom. Vul je wensen in via het contactformulier of kom direct met ons in contact. Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777 (optie 2) of mail naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren