Bedrijfsborrel Bergen op Zoom

BEDRIJFSBORREL BERGEN OP ZOOM

Wil jij een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom houden? Playd么me Roosendaal is de plek die jij zoekt! De unieke locatie voor jouw bedrijfsborrel. Naast de 6 activiteiten die wij aanbieden, hebben we ook een restaurant met een grote bar. Proef de verschillende Duitse biertjes van de tap. Playd么me Roosendaal is gevestigd op 15 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Als je naar een locatie zoekt voor een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom, dan is een goede horeca een pr茅. Het restaurant van Playd么me Roosendaal is centraal gelegen in het pand. Vanuit het restaurant is zicht al alle activiteiten. Daarnaast heeft het restaurant ook een grote bar waaraan je gezellig kunt borrelen. Zoek je een meer afgesloten ruimte voor de borrel? Vraag naar de mogelijkheden en wie weet houd jij de borrel in een heuse gletsjer of in het Alpijnse bos.

Vanuit onze Speckstube kunnen er overheerlijke borrelhapjes geserveerd worden. Zo is onze warme snackplank of de luxe borrelplank een goede aanrader voor tijdens de borrel! Bij de borrelplanken horen natuurlijk onze heerlijke Duitse biertjes van de tap zoals Warsteiner 0,3L of een K枚nig Ludwig.

Wil jij graag entertainment tijdens de borrel? Vraag naar de mogelijkheden bij onze salesmedewerkster Julia. Zij helpt je graag verder en beantwoord graag al je vragen.

WIJ LEVEREN MAATWERK聽

Multi Activity Center Playd么me Roosendaal biedt tal van mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje of bedrijfsborrel. Ons aanbod bestaat uit 5 traditionele activiteiten, in een innovatief jasje gestoken. Kijk bijvoorbeeld naar het hyperbowlen, een combinatie van klassiek bowlen en gaming, waarmee een compleet nieuwe dimensie is toegevoegd aan bowlen. Maar,聽dat is niet het enige. De lasergame instructie wordt gegeven door een hologram. Toe aan een adrenalinekick? Kies dan voor het hakbijl gooien (16+), daag elkaar uit tijdens het karten met elektrische karts. Of scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden.

ALPIJNS THEMA

Bij Playd么me Roosendaal staat het Alpijnse thema centraal. De warme Alpijnse sfeer is overal in doorgevoerd. Zo is het hakbijl gooien in het Alpijnse bos, funcurlen in een gletsjer en kom je hyperbowlen? Dan zie je op de achtergrond het wintersportdorpje Serfaus-Fiss-Ladis uitgelicht met maar liefst 1300 ledlampjes. Een sfeervol en gezellig bedrijfsuitje gegarandeerd!

NEEM CONTACT OP

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te ontdekken bij Playd么me Roosendaal voor een bedrijfsborrel in de regio Bergen op Zoom. Vul je wensen in via het contactformulier of kom direct met ons in contact. Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777 (optie 2) of mail naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!