Bedrijfsborrel Steenbergen

BEDRIJFSBORREL STEENBERGEN

Past een bedrijfsborrel in de regio Steenbergen bij jouw bedrijf? Neem een kijkje bij Playd么me Roosendaal en beleef een bedrijfsborrel die je nooit meer zal vergeten.

Op onze unieke locatie kan je maar liefst 6 activiteiten beleven en genieten van onze horeca. Met maar 20 minuutjes rijden kan jij al jouw onvergetelijke bedrijfsborrel organiseren. Playd么me Roosendaal heeft veel gratis parkeergelegenheden en het is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Zoek jij een locatie waar je een hapje en drankje kan nuttigen tijdens jouw bedrijfsborrel in de regio Steenbergen? Playd么me Roosendaal is een unieke locatie voor een bedrijfsborrel. Onze sales afdeling helpt en denkt graag mee om een gezellige en unieke borrel te organiseren. Het is mogelijk om alleen bij Playd么me Roosendaal te borrelen. Met lekker weer kun je in onze Biergarten zitten en genieten van een heerlijk zonnetje! Geniet tijdens de borrel van heerlijk snacks zoals chips met dips, luxe Alpensnacks of een heerlijke plank met warme of koude snacks. Voor welke ga jij?

Wil je je borrel combineren met iets actiefs? Speel voor de borrel een of meerdere activiteiten. Lees verder voor de mogelijkheden die wij aanbieden.

AANBOD

Bij Playd么me Roosendaal vind je maar liefst 5 verschillende activiteiten met hun eigen kenmerken. Tijdens het playkarten racen jouw collega鈥檚 met veel adrenaline door ons circuit.

Vind je het belangrijk dat er wordt samengewerkt tijdens het bedrijfsuitje in de regio Steenbergen? Dan zijn de activiteiten lasergamen en shuffleboarden hetgeen wat je zoekt. Gedurende deze activiteiten zal er samengewerkt moeten worden om de winst binnen te kunnen halen.

Kan je nooit winnen tijdens het bowlen, maar wil je daar verandering in brengen? Bij het hyperbowlen staan de bumpers omhoog en kan je eindelijk voor die hoge score gaan. Of ga je toch liever voor het hakbijl gooien? Tijdens het hakbijl gooien kan je jouw stoere kant naar voren laten komen en in de roos gooien.

Terwijl de baanactiviteiten worden gespeeld, kan er bij gekletst worden en wordt het sociale aspect tussen de collega鈥檚 versterkt.

ALPIJNS THEMA

Het Alpijnse thema is binnen de muren van Playd么me Roosendaal overal terug te vinden. Tijdens het hyperbowlen bevind je jezelf in een echt Alpijns dorpje. Ga hakbijl gooien in het Alpijnse bos of funcurlen in een gletsjer. In onze Biergarten hebben we een Alpenweide aangelegd en binnen zijn er verschillende gondels te vinden!

NEEM CONTACT OP

Neem met ons contact op om de mogelijkheden te ontdekken bij Playd么me Roosendaal voor een bedrijfsborrel in de regio Steenbergen. Vul je wensen in via het contactformulier of kom direct met ons in contact. Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777 of mail naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering