Bedrijfsuitje Essen

Bedrijfsuitje Essen

Ben je opzoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Essen? Bij Playd么me Roosendaal ben je dan aan het juiste adres! Playd么me Roosendaal ligt net over de grens en het is maar 15 minuten rijden. Ideaal toch als je zo dichtbij een bedrijfsuitje kan organiseren?

Activiteiten voor jong en oud

Ben je op zoek naar activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Essen? Wij bieden verschillende activiteiten aan die geschikt zijn voor alle leeftijden. Zijn er medewerkers in de groep die graag gaan voor wat meer actie? Het playkarten is hier dan erg geschikt voor. Zijn er werknemers die het liever wat rustiger aan doen? Geen probleem, voor hen is het funcurlen of het hyperbowlen misschien meer geschikt. Onze sales medewerkers kunnen een programma samenstellen wat bij iedereen aansluit.

Alpijns eten

Naast verschillende activiteiten biedt Playd么me Roosendaal ook nog eens horeca aan. Voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Essen is dit perfect. Na de activiteiten kunnen jullie als groep gezamenlijk dineren in het restaurant (of met lekker weer in de Biergarten) en genieten van Alpijns eten. Hier is Playd么me namelijk in gespecialiseerd. Wij bieden voor groepen speciale menu鈥檚 aan. Die menu鈥檚 bestaan uit verschillende soorten schnitzels of verschillende stukken vlees geserveerd met diverse bijgerechten en sauzen. Na de warme gerechten is het tijd voor een dessert. Wij kunnen heerlijke dessertplanken serveren met diverse Alpijnse desserts zoals kaiserschmarren. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Essen was nog nooit zo lekker!

Neem contact met ons op!

Ben je al enthousiast geworden en wil je een bedrijfsuitje in de omgeving van Essen organiseren? Bekijk hier onze arrangementen of neem dan contact op met onze salesmedewerkers en hun zullen voor u een passend programma samenstellen. Je kan contact opnemen via info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777.

MEER INFORMATIE?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren