Bedrijfsuitje Noord-Brabant

BEDRIJFSUITJE NOORD-BRABANT

Wil jij een onvergetelijk bedrijfsuitje in Noord-Brabant organiseren? Bij Playdôme Roosendaal ben je aan het juiste adres. Wij organiseren het perfecte bedrijfsuitje, op maat gemaakt en tot in de puntjes verzorgd. Onze sfeervolle en unieke locatie is ideaal bereikbaar met de ligging aan de A17. Ontdek alle mogelijkheden!

ONTDEK DE ACTIVITEITEN

Playdôme Roosendaal is een overdekte Multi Acitivity Center. Ons aanbod bestaat uit de vrijetijdsactiviteiten funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten. Met het uitgebreide aanbod van vijf activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap een passend arrangement samenstellen.

Heb je tijd over tijdens het bedrijfsuitje in Noord-Brabant? Speel dan spijkerslaan (nagelen). Het welbekende spel uit de Alpen. Of speel een potje poolen in de Warsteiner Biergarten.

JETZT GEHT’S LOS

Ervaar onze sfeervolle horeca met ruimte voor meer dan 300 gasten. De horeca is centraal gelegen in het pand, met uitzicht op de activiteiten. De ideale locatie voor een ontvangst, diner of borrel voor een bedrijfsuitje in Noord-Brabant. Wist je dat in de tuin een Biergarten zit verscholen? Zo kan je ook met mooi weer genieten van een hapje en drankje.

In het schnitzelrestaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse schnitzels. En geniet ondertussen van een heerlijke Warsteiner pils. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij speciale groepsmenu’s aan.

Combineer het bedrijfsuitje in Noord-Brabant met een vergadering of een feestavond. Wij zijn benieuwd naar jullie ideale programma en denken met veel plezier mee.

WAAN JE IN DE ALPEN

De Alpen, dat is het thema dat centraal staat binnen Playdôme Roosendaal. De warme Alpijnse sfeer komt overal in terug. Het funcurlen is in een gletsjer, tijdens het hyperbowlen zie je op de achtergrond het wintersportdorpje Serfaus-Fiss-Ladis en tijdens het dagje weg hoor je Alpijnse muziek. Jodelahitii!

VUL HET CONTACTFORMULIER IN

Ben je enthousiast geworden en wil je alle mogelijkheden ontdekken voor het leukste bedrijfsuitje in Noord-Brabant? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je liever direct in contact? Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Bedrijfsuitje Noord-Brabant

Bedrijfsuitje Noord-Brabant

>
<
Tafel reserveren