Bedrijfsuitje Noord-Brabant

BEDRIJFSUITJE NOORD-BRABANT

Wil jij een onvergetelijk bedrijfsuitje in Noord-Brabant organiseren? Bij Playdôme Roosendaal ben je aan het juiste adres. Wij organiseren het perfecte bedrijfsuitje, op maat gemaakt en tot in de puntjes verzorgd. Onze sfeervolle en unieke locatie is ideaal bereikbaar met de ligging aan de A17/A58. Ontdek alle mogelijkheden!

ONTDEK DE ACTIVITEITEN

Playdôme Roosendaal is een overdekte Multi Acitivity Center. Ons aanbod bestaat uit de vrijetijdsactiviteiten shuffleboardenhakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen, playkarten. en de EscapeBox. Met het uitgebreide aanbod van zes activiteiten kunnen wij voor ieder gezelschap een passend arrangement samenstellen.

Wist je dat Playdôme Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen.

Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand. Wist je dat je ook je elektrische auto kan opladen bij Playdôme Roosendaal? We hebben ruimte voor 6 auto’s tegelijk!

JETZT GEHT’S LOS

Ervaar onze sfeervolle restaurant de RoosenAlm met ruimte voor meer dan 300 gasten. Ons restaurant is centraal gelegen in het pand, met uitzicht op de activiteiten. De ideale locatie voor een ontvangst, diner of borrel voor een bedrijfsuitje in Noord-Brabant. Wist je dat in de tuin een Biergarten zit verscholen? Zo kan je ook met mooi weer genieten van een hapje en drankje.

In ons restaurant serveren wij diverse gerechten uit de Alpijnse keuken. Ontdek de specialiteit van onze kok, Alpijnse borrelplanken. En geniet ondertussen van een heerlijke Warsteiner pils. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij speciale groepsmenu’s aan.

Combineer het bedrijfsuitje in Noord-Brabant met een vergadering of een feestavond. Wij zijn benieuwd naar jullie ideale programma en denken met veel plezier mee. Wij zijn dé perfecte locatie voor grote groepen!

WAAN JE IN DE ALPEN

De Alpen, dat is het thema dat centraal staat binnen Playdôme Roosendaal. De warme Alpijnse sfeer komt overal in terug. De EscapeBox is in een gletsjer, tijdens het hyperbowlen zie je op de achtergrond het wintersportdorpje Serfaus-Fiss-Ladis en tijdens het dagje weg hoor je Alpijnse muziek. Jodelahitii!

VUL HET CONTACTFORMULIER IN

Ben je enthousiast geworden en wil je alle mogelijkheden ontdekken voor het leukste bedrijfsuitje in Noord-Brabant? Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je liever direct in contact? Neem telefonisch contact op via +31 165 570 777. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Bedrijfsuitje Noord-Brabant

Bedrijfsuitje Noord-Brabant

>
<
Tafel reserveren