Bedrijfsuitje Oosterhout

Bedrijfsuitje Oosterhout

Plan jij een bedrijfsuitje in de regio Oosterhout? Playd么me Roosendaal is de unieke locatie die jij zoekt! Door ons aanbod van verschillende arrangementen kunnen wij jouw wensen in vervulling laten gaan. Binnen een half uur kan je al hier zijn! Playd么me Roosendaal ligt namelijk aan de afrit 19 en langs de A17 en A58 op Leisurepark Roosendaal.

5 activiteiten onder 茅茅n dak

Zoek jij een locatie waar je verschillende activiteiten kan doen tijdens jouw bedrijfsuitje in de regio Oosterhout? Playd么me Roosendaal biedt vijf verschillende activiteiten aan: funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen en playkarten. Zie je collega鈥檚 op een manier die je misschien nog nooit hebt gezien! Daag elkaar uit tijdens de verschillende activiteiten en versterk het teamgevoel.

Tijdens de activiteit funcurlen strijd je in teams om de winst. Krijg een adrenaline kick tijdens onze stoere activiteit hakbijl gooien. Gooi de meeste pins om en ga met de winst aan de haal tijdens het hyperbowlen, de nieuwe variant van het bowlen. Strijd samen met jouw collega鈥檚 tijdens het lasergamen in onze lasergame arena. Of ben jij de nieuwe Max Verstappen? Laat je kunsten zien op onze 350 meter lange circuit tijdens het elektrisch playkarten.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Houd je van een hapje en een drankje, maak dan jouw bedrijfsuitje in de regio Oosterhout compleet. Bij Playd么me Roosendaal kan je terecht voor een ontvangst, borrel of afsluiting, maar ook voor een lunch of een diner. Beleef de Alpijnse sferen in ons restaurant, neem een apfelstrudel of bestel een overheerlijke schnitzel. Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij speciale groepsmenu鈥檚. Ben je benieuwd naar onze menu鈥檚 neem contact met ons op!

Kom jij langs wanneer het lekker weer is? Geniet dan van een overheerlijk Warsteiner biertje op ons terras. Het terras is aan de achterzijde van het pand gelegen en wanneer de zon schijnt hebben we hier heel de dag profijt van! Zien wij jou ook snel in onze Biergarten genieten van de zon?

ALPIJNS THEMA

Krijg het gevoel alsof je midden in de Alpen staat bij Playd么me Roosendaal. Het Alpijnse thema is overal terug te vinden. Waan jezelf in een Alpijns wintersportdorpje Serfaus-Fiss-Ladis tijdens het hyperbowlen. Zo kan je funcurlen in een gletsjer en hakbijl gooien in het Alpijnse bos. Je kan al merken dat een bedrijfsuitje bij Playd么me Roosendaal een unieke beleving is!

NEEM CONTACT OP

Kan je niet wachten om te zien wat er mogelijk is bij een bedrijfsuitje in de regio Oosterhout. Wil je gelijk antwoord op je vragen? Bel naar 0165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Of neem contact met ons op via het contactformulier. Hopelijk mogen we snel verwelkomen op De Stok 3!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren