Bedrijfsuitje Oudenbosch

BEDRIJFSUITJE OUDENBOSCH

Ben jij een bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch aan het plannen? Bij Playd么me Roosendaal ben je aan het juiste adres. Bij ons kan je een hele dag onder de pannen zijn waarbij plezier voorop staat. Wist je dat je binnen 10 minuten rijden met de auto al op het adres van jouw onvergetelijk bedrijfsuitje bent? We zien je graag snel op De Stok 3.

ARRANGEMENTEN

Binnen Playd么me Roosendaal zijn alle facetten aanwezig om een compleet bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch te organiseren. Er zijn vijf verschillende vrijetijdsactiviteiten die zeer geschikt zijn voor bedrijfsuitjes.

Bij Playd么me Roosendaal is het mogelijk om 茅茅n activiteit te doen, maar ook om activiteiten te combineren. Lijkt het je leuk om met jouw groep constant in dezelfde ruimte te zijn? Probeer het hakbijl & funcurling arrangement. Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje activiteiten combineren met een borrelhapje? Tijdens het hakbijl & kart arrangement is onze heerlijke warme snackplank onderdeel van het arrangement! Zoek je tijdens jouw bedrijfsuitje een mogelijkheid met een diner, dan is het Playd么me arrangement wat je zoekt. Ervaar onze activiteiten playkarten en hyperbowlen en geniet vervolgens van ons Schnitzel diner.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Maak jouw bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch helemaal compleet met het toevoegen van een van onze horecacomponenten. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een keuze het heerlijke Schnitzel diner en het uitgebreide Playd么me diner. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een ontvangst, lunch, borrel of afsluiting.

Wist je dat je tijdens de activiteiten kan genieten van verschillende borrelhapjes van onze Speckstubekaart zoals:

馃嵈 Chips met dips
馃嵈 Luxe Alpensnacks
馃嵈 Warme snackplank

ALPIJNS THEMA

Waan jezelf helemaal in de Alpen bij Playd么me Roosendaal. Het Alpijnse thema is overal terug te vinden. Zo kan je hyperbowlen met als achtergrond een kenmerkend Alpijns dorpje in de wintersport sferen. Je kan zelfs funcurlen in een heuse gletsjer en hakbijl gooien in een Alpijns bos.

NEEM CONTACT OP

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren