Bedrijfsuitje Oudenbosch

BEDRIJFSUITJE OUDENBOSCH

Ben jij een bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch aan het plannen? Bij Playd么me Roosendaal ben je aan het juiste adres. Bij ons kan je een hele dag onder de pannen zijn waarbij plezier voorop staat. Wist je dat je binnen 10 minuten rijden met de auto al op het adres van jouw onvergetelijk bedrijfsuitje bent? We zien je graag snel op De Stok 3.

ARRANGEMENTEN

Binnen Playd么me Roosendaal zijn alle facetten aanwezig om een compleet bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch te organiseren. Er zijn zes verschillende vrijetijdsactiviteiten die zeer geschikt zijn voor bedrijfsuitjes.

Tijdens het聽hakbijl & kart arrangement聽word je ontvangen met een heerlijke warme snackplank en ga je vervolgens meermaals met elkaar de strijd aan. Ook tijdens het聽playkart & lasergame arrangement聽kan er gestreden worden tegen andere. Ideaal voor jouw聽vriendenuitje聽of聽vrijgezellenfeest! Liever een dag(deel)vullend programma? Bekijk dan het聽Playd么me arrangement. Ga 2 sessies playkarten, hyperbowlen en sluit jouw dagje weg af met de grillteller.

HORECAMOGELIJKHEDEN

Maak jouw bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch helemaal compleet met het toevoegen van een van onze horecacomponenten. Speciaal voor groepen vanaf 10 personen is er een keuze het heerlijke Schnitzel diner en het uitgebreide Playd么me diner. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor een ontvangst, lunch, borrel of afsluiting.

Wist je dat je tijdens de activiteiten kan genieten van verschillende borrelhapjes van onze Speckstubekaart zoals:

馃嵈 Chips met dips
馃嵈 Luxe Alpensnacks
馃嵈 Warme snackplank

ALPIJNS THEMA

Waan jezelf helemaal in de Alpen bij Playd么me Roosendaal. Het Alpijnse thema is overal terug te vinden. Zo kan je hyperbowlen met als achtergrond een kenmerkend Alpijns dorpje in de wintersport sferen. Je kan zelfs escapebox spelen in een heuse gletsjer en hakbijl gooien in een Alpijns bos.

GOED BEREIKBAAR

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn? Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement, juist voor grote partijen! Door onze ligging aan de snelweg A17/A58 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

NEEM CONTACT OP

Wil je alle mogelijkheden ontdekken voor een bedrijfsuitje in de regio Oudenbosch? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Liever gelijk in contact komen? Bel naar +31 165 570 777 of stuur ons een mail info@playdome.nl. Een bedrijfsuitje was nog nooit zo leuk!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Tafel reserveren