Hakbijl & kart arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De gemiddelde duur voor het hakbijl & kart arrangement is 3 – 3,5 uur.

Combineer het hakbijl gooien met playkarten. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs tegelijkertijd in 1 sessie. Het arrangement is boekbaar vanaf 4 personen.

In het arrangement zit een uitgebreide snackplank met warme snacks inbegrepen. De volgorde van het arrangement staat vast.

HOE ZIET HET PROGRAMMA HAKBIJL GOOIEN ERUIT?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de hakbijl- en EscapeBox balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van het hakbijl gooien. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 1 uur hakbijl gooien is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

Tijdens deze activiteit wordt ook een heerlijke warme snackplank geserveerd, extra genieten dus!

HOE ZIET HET PROGRAMMA PLAYKARTEN ERUIT?

Na het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleider krijg je een instructie in de instructieruimte. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De karts zijn volledig elektrisch waardoor de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd zijn. Hierdoor kan je bij Playdôme karten in eigen kleding, zonder raceoverall. Zorg voor makkelijk zittende kleding en dichte schoenen met platte zolen. Vanwege de hygiëne ontvang je een haarnetje voor onder de helm. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan playkarten!

De karts staan opgesteld in de pitstraat. De activiteitenbegeleider geeft aan in welke kart jij mag plaatsnemen. Je neemt plaats en zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel is bevestigd. De coureurs verlaten de pitstraat en betreden de kartbaan op een lage snelheid. Nadat alle coureurs zich op de kartbaan begeven gaan de karts naar de hogere snelheid en zal de kartsessie van 10 minuten van start gaan.

Na de eerste kartsessie stap je uit de kart en ga je met alle coureurs naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break! De activiteitenbegeleider geeft je tips en tricks en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede kartsessie? Let’s go! Na afloop van jouw kartsessies is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie weet heb jij het nieuwe baanrecord gereden!

Hakbijl & kart arrangement

Arrangementen

hakbijl en kart arrangement

hakbijl en kart arrangement

hakbijl en kart arrangement

hakbijl en kart arrangement

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Hakbijl & kart arrangement is te boeken vanaf 4 personen.
Te boeken voor gasten vanaf 14 jaar met een lengte van 1.40 meter.
Het arrangement is 16+.
Wij hanteren een zerotolerancebeleid betreffende alcoholmisbruik en verdovende middelen.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.