Hakbijl & kart arrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De gemiddelde duur voor het hakbijl & kart arrangement is 2,5- 3 uur.

Combineer het hakbijl gooien met playkarten. Op de kartbaan kart je met maximaal 12 coureurs tegelijkertijd in 1 sessie. Het arrangement is boekbaar vanaf 10 personen.

In het arrangement zit een uitgebreide snackplank met warme snacks inbegrepen. De volgorde van het arrangement staat vast.

HOE ZIET HET PROGRAMMA HAKBIJL GOOIEN ERUIT?

Wij verwelkomen je bij de receptie. Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de hakbijl gooien en funcurlen balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van het hakbijl gooien. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 30 minuten hakbijl gooien is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

HOE ZIET HET PROGRAMMA PLAYKARTEN ERUIT?

Na het aanmelden word je ontvangen door één van de spelbegeleiders bij de kart- en lasergame balie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een instructie in de instructieruimte. Na afloop is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. De karts zijn volledig elektrisch waardoor de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd zijn. Hierdoor kan je bij Playdôme karten in eigen kleding, zonder raceoverall. Zorg voor makkelijk zittende kleding en dichte schoenen met platte zolen. Vanwege de hygiëne ontvang je een haarnetje voor onder de helm. Yes, nu ben je helemaal klaar om te gaan playkarten!

De karts staan opgesteld in de pitstraat. De spelbegeleider geeft aan in welke kart jij mag plaatsnemen. Je neemt plaats en zorgt ervoor dat de veiligheidsgordel is bevestigd. De coureurs verlaten de pitstraat en betreden de kartbaan op een lage snelheid. Nadat alle coureurs zich op de kartbaan begeven gaan de karts naar de hogere snelheid en zal de kartsessie van 10 minuten van start gaan.

Na de eerste kartsessie stap je uit de kart en ga je met alle coureurs naar de kart- en lasergame tribune. Tijd voor een korte break! De spelbegeleider geeft je tips en tricks en er is de mogelijkheid om wat te drinken. Ben je klaar voor de tweede kartsessie? Let’s go! Na afloop van jouw kartsessies is het tijd voor de prijsuitreiking. Wie weet heb jij het nieuwe baanrecord gereden!

Hakbijl & kart arrangement

Arrangementen

karten

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Playdôme arrangement is te boeken vanaf 10 personen.
Te boeken voor gasten vanaf 14 jaar met een lengte van 1.40 meter.
De volgorde van de activiteiten staat vast.
Het diner is exclusief  consumpties.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Tafel reserveren