Het leukste cadeau voor onder de kerstboom

Het leukste cadeau voor onder de kerstboom

Ben je opzoek naar een uniek cadeau voor de feestdagen? 🎅🎁

De cadeaubon van Playdôme Roosendaal is een origineel cadeau voor onder de kerstboom. Met een cadeaubon voor een dagje weg kun je iemand écht verrassen. De cadeaubon is in te wisselen voor alle activiteiten en de horeca. Ook als bedrijf kan je onze cadeaubonnen kopen. Wil jij graag je medewerkers verrassen? Koop een kerstcadeaubon en doe hem in je kerstpakket! Heb je nog geen plek om je kerstpakket te overhandigen aan je werknemers? Dan is dit bij ons ook mogelijk! Neem contact op voor meer informatie.

Activiteiten

Unieke activiteiten doen in de Alpijnse sferen? Check!

Kom met jouw gezelschap naar Playdôme Roosendaal en geniet van de 5 unieke activiteiten. Kom lasergamen in de gloednieuwe lasergame arena of speel samen een uniek potje (hyper)bowlen waar de bumpers onderdeel zijn van het spel, geen enkele worp in de goot dus! Of kies je toch liever voor funcurlen, playkarten of hakbijl gooien? Ontdek het allemaal!

Door het geven van onze kerst-cadeaubon heeft iemand optimale keuzevrijheid! Niet alleen heeft degene aan wie je de kerst-cadeaubon geeft de keuze uit 5 verschillende activiteiten, maar ook wanneer hij of zij deze activiteiten wilt gaan spelen. En misschien mag jij binnenkort wel mee. 😉

Onbeperkt geldig

Wist je dat de cadeaubon onbeperkt geldig is? Met een cadeaubon kan de gelukkige ontvanger zelf een datum kiezen om langs te komen. De digitale kerst-cadeaubon schaf je hier aan! Wil je liever een fysieke cadeaubon? Kom dan bij ons langs en jij bepaalt wat er op komt te staan.

 

Tafelreservering