EscapeBox & Hyperbowlen groepsarrangement

Samen blijven spelen

Een dagje weg
was nog nooit zo leuk

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

De gemiddelde duur voor het hyperbowlen & EscapeBox groepsarrangement is ongeveer 2,5 uur.

Combineer het hyperbowlen met de EscapeBox. Ga 1 uur hyperbowlen en speel 1 uur de EscapeBox. Het arrangement is boekbaar vanaf 10 personen en kan maximaal met 50 personen.

Wij verwelkomen je bij de receptie. Bij het aanmelden word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de bowling balie.

Na ontvangst door de activiteitenbegeleiders is het tijd om de bowlingschoenen aan te trekken. Je ontvangt van ons ook bowlingsokken. Vervolgens geeft de activiteitenbegeleiders uitleg over het hyperbowlen en voert hij iedereen zijn naam in. Daarna gaat de strijd van start! Na 60 minuten hyperbowlen is de activiteit afgelopen.

Na het hyperbowlen word je ontvangen door één van de activiteitenbegeleiders bij de escapebalie.

Na ontvangst door de spelbegeleider krijg je een speluitleg en demonstratie van de EscapeBox. Let’s try! Iedereen krijgt één poging om te oefenen. Daarna gaat de strijd van start! Na 1 uur spelen is de activiteit afgelopen en kan de eindbalans opgemaakt worden.

Hyperbowl & hakbijl gooien groepsarrangement

Hyperbowlen & hakbijl groepsarrangement

>
<

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Het hyperbowlen & EscapeBox groepsarrangement is te boeken vanaf 10 personen.
De volgorde staat niet vast.
Dit arrangement is te boeken vanaf 12 jaar.
Wij hanteren een zerotolerancebeleid betreffende alcoholmisbruik en verdovende middelen.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.

Are you ready to play?

Veelgestelde vragen

Voeg een prijsuitreiking toe aan het arrangement om de winnaars van de dag in het zonnetje te zetten! Een prijsuitreiking met een set van 3 medailles (goud, zilver, brons) kost 12,50,-. Voeg de prijsuitreiking toe bij het maken van een boeking of geef het aan bij de receptie.

Jazeker! Wij hebben voor groepen vanaf 10 personen een lunch, schnitzel diner, Playdôme diner of verschillende menu’s aan, zoals menu Hintertux of menu Flachau als mogelijkheid. Bekijk hier de opties.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playdôme. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playdôme een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder één dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Daarnaast hebben we voor groepen vanaf +/- 75 personen ook het arrangement Playdôme Exclusief, oftewel alle activiteiten 2 uur lang onbeperkt en exclusief voor jouw gezelschap. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

EscapeBox is te spelen vanaf 12 jaar! Wel met de volgende voorwaarden:

🧊 Onder toezicht tot en met 14 jaar

🧊 Zelfstandig te spelen vanaf 15 jaar

Er zijn 12 verschillende soorten EscapeBoxen, dus je krijgt meerdere escape-ervaringen in één uur.

Ja! De EscapeBox is toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Er kan met vier personen aan één EscapeBox gespeeld worden en wanneer je met meer personen bent, verdelen we de groep over meerdere boxen! 🙂 Ben je bv. met een groepje van 10 personen? Dan verdelen we jullie over 3 verschillende EscapeBoxen.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor de EscapeBox is +/- 1,5 uur. 30 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de escapeboxbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over de EscapeBox en is er tijd om wat lekkers te bestellen voor tijdens de activiteit!

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd       Starttijd

09:30 uur           10:00 uur

10:45 uur            11:15 uur

12:00 uur            12:30 uur

13:15 uur            13:45 uur

14:30 uur            15:00 uur

15:45 uur            16:15 uur

17:00 uur            17:30 uur

18:15 uur            18:45 uur

19:30 uur            20:00 uur

20:45 uur            21:15 uur

Met het product EscapeBox exclusief huur je de gletsjer exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. In de gletsjer speel je met maximaal 50 gasten de EscapeBox. Vanaf 41 personen ben je met EscapeBox exclusief het voordeligste uit.

Bij Playdôme werken wij met vaste starttijden. Programmaduur voor het hyperbowlen is +/- 1,5 uur. 30 minuten voordat de activiteit van start gaat melden jullie jezelf bij de centrale receptie, daarna word je doorverwezen naar de bowlingbalie en start de activiteit. Hierbij moet je nog even 15 minuten wachten, tijdens deze 15 minuten krijg je uitleg over de verschillende spellen en kan je in alle rust je bowlingschoenen aantrekken en wat lekkers bestellen voor tijdens de activiteit!

 

De specifieke aanmeldtijden zijn als volgt:

Aanmeldtijd Starttijd
10:00 uur 10:30 uur
11:15 uur 11:45 uur
12:30 uur 13:00 uur
13:45 uur 14:15 uur
15:00 uur 15:30 uur
16:15 uur 16:45 uur
17:30 uur 18:00 uur
18:45 uur 19:45 uur
20:00 uur 20:30 uur
21:15 uur 21:45 uur

De schoenmaten van onze bowlingschoenen gaan vanaf maat 25 t/m maat 51.

Wij hebben de volgende gewichten: 10, 12, 14 en 15 kg. De kinderbowlingballen zijn 6 kg.

Playdôme Roosendaal beschikt over 10 bowlingbanen. Met het product hyperbowlen exclusief huur je de 10 bowlingbanen exclusief voor jouw gezelschap, zonder andere gasten. Dit is mogelijk voor maximaal 60 personen.

Zeker! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor iedereen, indien je bij je eigen gezelschap gaat zitten. Daarnaast kijk je vanuit de horeca uit op de bowlingbanen.

Ja! De bowlingbanen zijn toegankelijk voor gasten in een rolstoel.

Voor het hyperbowlen is het dragen van dichte schoenen met platte zolen verplicht. Dat wil zeggen dat u bowlingschoenen draagt. De bowlingschoenen krijg je in bruikleen en dienen na het bowlen terug ingeleverd te worden.

 

Hyperbowlen is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn 3 kinderrekjes en kinderballen van 6 kilo beschikbaar om het hyperbowlen gemakkelijker te maken.

Tafelreservering