Karten bij Playdôme Roosendaal!

Karten bij Playdôme Roosendaal!

Wauw, ben jij klaar om te racen op een professionele kartbaan? 🏎️🔥 Dan is Playdôme Roosendaal de perfecte plek voor jou! Giert de adrenaline al door je lichaam als je alleen nog maar aan karten denkt? Bij ons kan je karten op een geweldige baan met scherpe bochten en rechte stukken waar je de snelheid kan voelen. 🤩🏁

Voordat je de baan op gaat, krijg je een uitgebreide veiligheidsinstructie en een coole helm. 👨‍🔬⛑️ Veiligheid is super belangrijk, maar maak je geen zorgen, bij Playdôme Roosendaal ben je in goede handen en kan je zorgeloos racen.

Kartbaan

Playdôme Roosendaal heeft de eerste 360 Karting kartbaan van Nederland aangelegd. De baan is 350 meter lang, heeft meerdere levels én een spiral ramp. En het beste van alles? Het parcours is voor iedereen leuk en uitdagend, zowel voor beginnende als gevorderde coureurs.

Eenmaal op de baan voel je de adrenaline door je lichaam stromen en het gevoel van snelheid en controle over de kart is onbeschrijfelijk. Daag je vrienden of familie uit voor een race en zie wie als eerste over de finishlijn komt. 🥇

Verschillende sessies

Bij Playdôme Roosendaal hebben we een groot aanbod voor alle karters. Zo kunnen er sessies ingepland worden voor verschillende doelgroepen. En we hebben zelfs verschillende arrangementen voor groepen. Check it out:

Familiesessies 🚸

Buiten de normale sessies hebben wij speciale familiesessies. Op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag bieden wij familiesessies aan voor kinderen vanaf 1.40 meter, in de leeftijd t/m 13 jaar. 🤩 Dus als er in jouw gezin kinderen jonger dan 14 jaar zijn, maar wel 1.40m, kunnen jullie samen playkarten tijdens een familiesessie. 🤗 In een familiesessie rijden kinderen en volwassenen samen, maar wel in dezelfde snelheid. Boek hier jouw familiesessie.

Reguliere sessies 🏁

De reguliere sessies zijn voor iedereen vanaf 14 jaar en 1.40 meter. Tijdens deze sessies wordt er sneller gereden dan in de familiesessies. Deze sessies kunnen heel de week geboekt worden, behalve op maandag en dinsdag.

Exclusieve sessies 🔥

Deze sessies kunnen geboekt worden voor groepen. Kom je met een groot aantal en wil je niet dat er nog andere onbekenden meerijden? Dan kan je sessies exclusief boeken. Hierdoor zul jij alleen met jouw gezelschap rijden.

Playdôme Speed Night

Ben jij een echte adrenalinejunkie en zoek je naar een échte uitdaging? Dan moet je bij ons zijn! Stap woensdagavond in de oneven weken in onze elektrische karts en ga de strijd aan met andere coureurs! 🏁 Ons avondvullend arrangement bestaat uit twee trainingen, kwalificatie én finaleheat, waardoor jij alle tijd hebt om de beste tips en tricks te ontvangen. 🤩 Laat zien dat jij de snelste coureur van de avond bent en win de felbegeerde titel! 🏆

Onbeperkt Playkarten

En voor de échte kartfanaten hebben we elke zondag in de even weken* het onbeperkt playkarten! Rijd minimaal 4 sessies op ons 350 meter lange kartparcours en ga de strijd aan met andere kartliefhebbers! 🏎️ Mis deze kans niet en reserveer nu jouw plek voor de Playdôme Speed Night of het onbeperkt playkarten! 🤩

Tafelreservering