Kartspecials bij Playd么me

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playd么me Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen.

De kartbaan van Playd么me Roosendaal is 350 meter lang, heeft meerdere levels 茅n een spiral ramp. Wist jij dat de karts volledig elektrisch zijn? Dankzij de elektrische karts zijn de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd. Ontdek onze kartbaan, de eerste 360 Karting kartbaan van Nederland.

Wil je een keer wat anders dan standaard 2 sessies karten? Kies dan voor Playd么me Speed Night of onbeperkt playkarten! 馃弫

Playd么me speed night

Stap in onze elektrische karts op tijdens een avondvullend arrangement voor 49,50 p.p. bestaande uit twee trainingen, kwalificatie 茅n finaleheat vanaf de grid. Tijdens Playd么me speed night race je tegen anderen die net zo fanatiek en gedreven zijn als jij. Ontvang de beste tips en tricks en laat zien dat jij de beste coureur van de avond bent! Na de finaleheat sluiten we af met een prijsuitreiking. Koop聽hier聽je tickets聽voor de Playd么me Speed Night.

Wist je trouwens dat de boostknop alleen gebruikt kan worden tijdens de Playd么me Speed Night? Neem deel aan de Playd么me Speed Night en gebruik de boostknop tijdens de finaleheat vanaf de grid. .

Onbeperkt playkarten

Voor de 茅chte kartliefhebbers hebben we elke zondag in de even weken het onbeperkt playkarten voor 49,50 p.p. Tussen 18.00 uur en 21.00 uur krijg jij meermaals de kans te laten zien wat je in huis hebt op ons 350 meter lange kartparcours! Je gaat de strijd aan met andere kartfanaten en rijdt minimaal 4 sessies, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je boekt zelf iedere keer na je gereden sessie je nieuwe sessie in bij de kartbalie.

Verschil Playd么me Speed night & onbeperkt playkarten

Tijdens de聽Playd么me Speed Night聽ligt de nadruk op het beter leren karten. Je ontvangt tussendoor tips & tricks en we hanteren 2 oefenrondes, een kwalificatieronde en finale. De finale start vanaf de grid 茅n je kan gebruik maken van de boostknop waardoor je 5 seconde extra snelheid krijgt. De Speed Night wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Bij het onbeperkt playkarten zijn er geen tips & tricks en verschillende rondes, maar rijd jij zoveel mogelijk sessies op eigen gelegenheid. Met welke fanatieke coureurs ga jij de strijd aan?

Kartspecials

Kartspecials

>
<
Tafelreservering