Kerst in Roosendaal

Kerst in Roosendaal

Heb je nog geen idee wat je wil doen tijdens de kerst in Roosendaal? Playd么me biedt diverse mogelijkheden aan. Wil je graag je familieleden verslaan bij een potje karten of lasergamen? Bij Playd么me Roosendaal is dit allemaal mogelijk. Ga je toch liever voor een gezamenlijke activiteit? Kijk dan eens naar het hyperbowlen. Dit is een unieke manier van bowlen dat veel mensen nog niet kennen. Het funcurlen en het hakbijl gooien is natuurlijk ook nog mogelijk. Wij bieden vijf unieke activiteiten aan waardoor er genoeg keuze is voor iedereen. U kunt genieten van een hapje en een drankje onder de activiteiten. Hierdoor bent u helemaal ontzorgd tijdens de Kerst!

Weihnachten Grill

Bent u nog opzoek naar een locatie om te eten met kerst in de omgeving van Roosendaal? Tijdens eerste en tweede kerstdag organiseren wij de Weihnachten Grill. Buiten op ons kerstplein wordt de Weihnachten Grill bereid door onze koks. Er worden diverse soorten vlees vers bereid op onze grill. Binnen zal er een buffet klaar staan met allerlei bijgerechten die onbeperkt gegeten kunnen worden. Ook worden er diverse sauzen geserveerd bij het buffet. Tijdens het eten kunnen jullie ook nog eens genieten van een heerlijke gl眉hwein. Bij Playd么me bent u aan het juiste adres!

Wensboom

Tijdens de kerst in Roosendaal hebben wij een grote wensboom staan bij de ingang. Wie verdient volgens jou een leuk uitje in het nieuwe jaar? Schrijf dit op in een kerstbal en hang dit in de wensboom. Schrijf erbij wat voor activiteit jullie leuk lijkt en wie weet luiden jullie het nieuwe jaar in bij Playd么me Roosendaal! De winnaar zal na de kerst bekend worden gemaakt via onze social media kanalen.

Bekijk onze mogelijkheden!

Bent u al enthousiast geworden na al deze informatie over Kerst in Roosendaal bij Playd么me? Bekijk dan al onze mogelijkheden op onze website: info@playdome.nl of bel naar +31 165 570 77. Reserveer alvast een plaats om teleurstellingen te voorkomen!

Kerstvakantie

Activiteiten kerstvakantie Roosendaal

Kerst

>
<