Onbeperkt spelen tijdens Kinderfest XL

KINDERFEST XL

Playdôme Roosendaal heeft iets nieuws: Kinderfest XL! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het onbeperkt spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een handijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes! Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playdôme Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest!

ONBEPERKT SPELEN

Sluip als een tijger en ga de strijd met elkaar aan tijdens het lasergamen in onze gloed nieuwe arena. Zet het nieuwste baanrecord tijdens het playkarten. Ontdek de verschillende spellen van het hyperbowlen of kies voor het funcurlen in een heuse gletsjer. Een middag vol plezier met onbeperkt spelen van de activiteiten.

SLUIT HET KINDERFEESTJE AF IN DE HORECA

Het kinderfeestje wordt afgesloten met een hapje en drankje in de horeca. Het programma is inclusief kaiserschmarrn, schnitzel, Frankfurter knakworst, halal knakworst en friet met mayonaise in buffetvorm. Tijdens het spelen serveren we chipjes en het feestje wordt afgesloten met een handijsje. Geserveerd met kannen ranja tijdens het buffet. Dat wordt smullen!

Ben jij ook overtuigd dat dit het leukste kinderfeestje gaat worden? Reserveer hier een kinderfeestje voor op de woensdagmiddag in de even weken. Tot snel!

Boek nu jouw Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

>
<
Tafel reserveren