Onbeperkt spelen tijdens Kinderfest XL

KINDERFEST XL

Playd么me Roosendaal heeft iets nieuws: Kinderfest XL! Elke woensdagmiddag in de even weken is het tijd voor Kinderfest XL. Een uniek kinderfeestje met het onbeperkt spelen van vier activiteiten, smullen van het buffet en een handijsje als afsluiting. Het leukste kinderfeestje voor jouw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes! Een verjaardagsfeest, kinderfeest of tienerfeest, Playd么me Roosendaal heeft alles in huis voor een geslaagd feest!

ONBEPERKT SPELEN

Sluip als een tijger en ga de strijd met elkaar aan tijdens het聽lasergamen. Zet het nieuwste baanrecord tijdens het聽playkarten. Ontdek de verschillende spellen van het聽hyperbowlen,聽en kom in onze Alpijnse bosrijke omgeving聽kinderhakbijl gooien. Een middag vol plezier met het spelen van al onze activiteiten. Onze back-office maakt een planning voor de activiteiten playkarten en lasergamen + het buffetmoment en stuurt een aantal dagen van tevoren een e-mail met het programma door naar de hoofdboeker van het kinderfeestje. De andere activiteiten zijn op inloop.

SLUIT HET KINDERFEESTJE AF IN DE HORECA

Het kinderfeestje wordt afgesloten met een hapje en drankje in de RoosenAlm. Het kinderfeestje is inclusief een zakje chips of snoep bij aanvang, een onbeperkt ranjabuffet en een diner buffet. Het diner buffet bestaat uit kipnuggets, mini frikandellen, halal kipnuggets (op aanvraag), friet met mayonaise/ketchup, en als afsluiting van het feestje een waterijsje. Dat wordt smullen! Psstt.. vanuit Playd么me krijgt de jarige job nog een heel leuk cadeautje.

Ben jij ook overtuigd dat dit het leukste kinderfeestje gaat worden? Reserveer聽hier聽een kinderfeestje voor op de woensdagmiddag in de even weken. Tot snel!

Boek nu jouw Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

Kinderfest XL

>
<
Tafelreservering