Pubquiz & Muziekbingo XL

Gezelligheid bij de Pubquiz & Muziekbingo XL

Iedere eerste donderdag van de maand organiseren we de Pubquiz & Muziekbingo XL, in samenwerking met MSTRevents! Geniet van een ouderwets avondje uit en wordt totaal ontzorgd in ons restaurant de RoosenAlm. Er staat een welkomstdrankje klaar om 19.30 uur en je gaat naar huis met een Suprisebox! De show start om 20.00 uur en vanaf 22.15 uur zal de DJ helemaal losgaan. Laat je verrassen, verwennen en volledig in de watten leggen.

Muziek, zang, quiz en bingo. Een wervelende show van 2 uur met iedere editie een BN’er als showmaster. Het showelement is hoog en wordt versterkt met glitter en glamour. Welke outfit trek jij uit de kast? Neem een goed opgeladen telefoon mee om in de prijzen te vallen bij de showbizzquiz of muziekbingo!

Geniet van een hapje en drankje tijdens deze gezellige avond. Reserveer alvast op voorhand je wijn-, bier of borrelarrangement in de ticketshop, nadat je jouw ticket hebt geselecteerd. Wist je dat je korting krijgt bij de aankoop van meerdere tickets? Trommel dus al je vriendinnen, collega’s of teamgenoten op!

Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.

Inhoud ticket

Heb jij al gereserveerd? Reserveer je ticket en ontvang:

👉 Welkomstdrankje
👉 Showbizz Quiz
👉 Welkom door een Bekende Nederlander (tijdens de editie van 2 mei is dit Hans Kazàn!)
👉 Optreden van een Bekende Nederlander
👉 Muziekbingo XL
👉 Mooie prijzen en cadeaus
👉 DJ act met live zang door Sabine Zingt
👉 Surprisebox

Combineer met één van onze activiteiten

Op zoek naar een compleet dagje uit? Combineer de Pubquiz & Muziekbingo met één van onze activiteiten! Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, ervaar de adrenalinekick van het hakbijl gooien, ontdek het hyperbowlen, de perfecte mix van bowling en gaming, ga de lasergame strijd aan tijdens the battle of the mountain of zet een baanrecord op de elektrische kartbaan. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Hans Kazàn

Hans Kazàn komt naar Roosendaal! De nog altijd immens populaire TV-persoonlijkheid en goochelaar Hans Kazàn presenteert op donderdag 2 mei a.s. een heel bijzondere Magic Party.  Deze editie is leuk voor jong en oud waarbij het goochelen en de magie de rode draad zal zijn.

De interactieve Mega Magic Party XL bestaat uit showelementen en mooie prijzen, onder andere gesponsord door locale ondernemers. Het publiek wordt vermaakt door TV-icoon Hans Kazàn en sidekick presentator Bagiyo. Het programma bestaat uit o.a. een muziekbingo en pubquiz waarbij de smartphone gebruikt gaat worden (opladen dus!). Hier zijn uiteraard mooie prijzen mee te winnen! Ook zullen er live optredens zijn van diverse artiesten. DJ Nightshift zorgt voor de feestelijke muzikale omlijsting; zijn repertoire zal bestaan uit oergezellige Hollandse meezingers en de allerbeste hits die zorgen voor een geweldige ambiance en een echte avond gezelligheid.

Thema’s

Met iedere editie een ander thema verveel je je nooit en kun je blijven deelnemen. We hebben de volgende thema’s voor je in petto:

🎉 Hans Kazàn Mega Magic Party XL
🎉 Meezing party XL
🎉 Summervibes party XL
🎉 BBQ-vibes party XL
🎉 Hitjes party XL
🎉 Oktoberfest party XL
🎉 Veerkampjes Glamourparty XL
🎉 Sinterklaas party XL

Iedere editie wordt gepresenteerd door een Bekende Nederlander. Benieuwd naar wie er nog meer komen? Houd deze pagina in de gaten!

Gebaseerd op de Surpriseshow van de jaren ’80- ‘90!

Pubquiz & Muziekbingo

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.
De betaling dient vooraf te worden voldaan.
De korting van de groepsboekingen is gebaseerd op het reguliere tarief.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.
Bij niet genoeg verkochte tickets worden de tickets doorgezet naar de volgende editie.
Diner wordt geserveerd om 18.30 uur.
Dieetwensen en allergieën dienen op voorhand doorgegeven te worden.
Chips met dips en/of warme snackplank wordt geserveerd om 20.30 uur.
Bestellingen worden gedaan via de QR-code en dienen direct afgerekend te worden.

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Het VIP-ticket bestaat uit:

✔ Meet & greet (en fotomoment) met de Bekende Nederlander van dat event

✔ incl. diner om 18:30 uur

✔ incl. welkomstdrankje

✔ incl. showbizzquiz, welkom en optreden BN’er, muziekbingo, DJ act en live muziek door Sabine zingt

✔ mooie prijzen en cadeaus

✔ incl. surprisebox

Gedurende het event kun je zoveel drankjes bestellen als je wilt door de QR-code op tafel te scannen. Je bestelt hier je drankje(s), eventuele hapjes en voldoet de betaling. Onze collega’s brengen dan de drankjes naar de tafel waar je aan zit.

We hebben geen open garderobe. Wel kun je gebruik maken van kluisjes tegen een betaling van 2,-.

De horeca van Playdôme is rolstoelvriendelijk! Indien we ergens rekening mee kunnen houden kan dit vermeldt worden in het opmerkingenveld bij de reservering(en). We hebben een MIVA-toilet en oprijplaten om op de vlonders in de horeca te geraken met een rolstoel.

Voor 16,50 per persoon kan je ook een diner aan je ticket toevoegen en dit diner is gericht op ons Alpijnse thema. Van tevoren wordt er brood met kruidenboter geserveerd en daarna wordt er per gezelschap/tafel frietjes en curryworsten geserveerd in shared dining style.

Jazeker kan dat! Wanneer je een ticket wilt kopen, klik je op boeken en onder het ticket komen de supplementen (upsell-mogelijkheden) te staan. Je kan ervoor kiezen om een warme snackplank, chips met dips, een diner of drankafkoop voor 3 uur aan je ticket toe te voegen.

Tafel reserveren