Pubquiz & Muziekbingo XL

Gezelligheid bij de Pubquiz & Muziekbingo XL

Vanaf oktober organiseren we de Pubquiz & Muziekbingo XL, in samenwerking met MSTRevents! Geniet van een ouderwets avondje uit en wordt totaal ontzorgd in ons restaurant de RoosenAlm. Er staat een welkomstdrankje klaar om 19.30 uur en je gaat naar huis met een goodiebag! De show start om 20.00 uur en vanaf 22.15 uur zal de DJ helemaal losgaan. Laat je verrassen, verwennen en volledig in de watten leggen.

Muziek, zang, quiz en bingo. Een wervelende show van 2 uur met iedere editie een BN’er als showmaster. Het showelement is hoog en wordt versterkt met glitter en glamour. Welke outfit trek jij uit de kast? Neem een goed opgeladen telefoon mee om in de prijzen te vallen bij de showbizzquiz of muziekbingo!

Geniet van een hapje en drankje tijdens deze gezellige avond. Reserveer alvast op voorhand je wijn-, bier of borrelarrangement in de ticketshop, nadat je jouw ticket hebt geselecteerd. Wist je dat je korting krijgt bij de aankoop van meerdere tickets? Trommel dus al je vriendinnen, collega’s of teamgenoten op!

Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.

Inhoud ticket

Heb jij al gereserveerd? Reserveer je ticket en ontvang:

👉 Welkomstdrankje
👉 Showbizz Quiz
👉 Welkom door een Bekende Nederlander
👉 Optreden van een Bekende Nederlander
👉 Muziekbingo XL
👉 Mooie prijzen en cadeaus
👉 DJ act met live zang door Sabine Zingt
👉 Goodiebag

Combineer met één van onze activiteiten

Op zoek naar een compleet dagje uit? Combineer de Pubquiz & Muziekbingo met één van onze activiteiten! Scoor de meeste punten tijdens het shuffleboarden, ervaar de adrenalinekick van het hakbijl gooien, ontdek het hyperbowlen, de perfecte mix van bowling en gaming, ga de lasergame strijd aan tijdens the battle of the mountain of zet een baanrecord op de elektrische kartbaan. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox.

Thema’s

Met iedere editie een ander thema verveel je je nooit en kun je blijven deelnemen. We hebben de volgende thema’s voor je in petto:

🎉 Oktoberfest party XL
🎉 Veerkampjes Glamourparty XL
🎉 Sinterklaas party XL

Iedere editie wordt gepresenteerd door een Bekende Nederlander. Benieuwd naar wie er nog meer komen? Houd deze pagina in de gaten!

Gebaseerd op de Surpriseshow van de jaren ’80- ‘90!

Pubquiz & Muziekbingo

Voorwaarden

Alleen geldig bij Playdôme Roosendaal.
Het vooraf reserveren van een bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht.
De betaling dient vooraf te worden voldaan.
De korting van de groepsboekingen is gebaseerd op het reguliere tarief.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal zijn van toepassing.
Bij niet genoeg verkochte tickets worden de tickets doorgezet naar de volgende editie.
Diner wordt geserveerd om 18.30 uur.
Dieetwensen en allergieën dienen op voorhand doorgegeven te worden.
Chips met dips en/of warme snackplank wordt geserveerd om 21.00 uur.
Bestellingen worden gedaan via de QR-code en dienen direct afgerekend te worden.
Daarnaast kan er een groepen QR-code bij de Front-office aangemaakt worden, hierop kan dan een tegoed worden gezet (deze kan cash of met pin betaald worden).

ARE YOU READY TO PLAY?

VEELGESTELDE VRAGEN

Het VIP-ticket bestaat uit:

✔ Meet & greet (en fotomoment) met de Bekende Nederlander van dat event

✔ incl. diner om 18:30 uur

✔ incl. welkomstdrankje

✔ incl. showbizzquiz, welkom en optreden BN’er, muziekbingo, DJ act en live muziek door Sabine zingt

✔ mooie prijzen en cadeaus

✔ incl. surprisebox

Gedurende het event kun je zoveel drankjes bestellen als je wilt door de QR-code op tafel te scannen. Je bestelt hier je drankje(s), eventuele hapjes en voldoet de betaling. Onze collega’s brengen dan de drankjes naar de tafel waar je aan zit.

Daarnaast is het mogelijk om bij de Front-Office een groepen QR-code te verkrijgen. Hier wordt dan een tegoed op gezet waarmee gedurende de avond besteld kan worden. Dit tegoed kan zowel via pin als cash betaald worden, op voorhand.

We hebben geen open garderobe. Wel kun je gebruik maken van kluisjes tegen een betaling van 2,-.

De horeca van Playdôme is rolstoelvriendelijk! Indien we ergens rekening mee kunnen houden kan dit vermeldt worden in het opmerkingenveld bij de reservering(en). We hebben een MIVA-toilet en oprijplaten om op de vlonders in de horeca te geraken met een rolstoel.

Voor 16,50 per persoon kan je ook een diner aan je ticket toevoegen en dit diner is gericht op ons Alpijnse thema. Van tevoren wordt er brood met kruidenboter geserveerd en daarna wordt er per gezelschap/tafel frietjes en curryworsten geserveerd in shared dining style.

Jazeker kan dat! Wanneer je een ticket wilt kopen, klik je op boeken en onder het ticket komen de supplementen (upsell-mogelijkheden) te staan. Je kan ervoor kiezen om een warme snackplank, chips met dips, een diner of drankafkoop voor 3 uur aan je ticket toe te voegen.

Tafelreservering