Personeelsuitje Halsteren

PERSONEELSUITJE HALSTEREN

Wil jij iets onvergetelijks regelen voor jouw bedrijf met een personeelsuitje in de omgeving Halsteren? Bij Playd么me Roosendaal kan je samen met jouw collega鈥檚 een hele dag plezier hebben. Binnen 20 minuten rijden ben jij op de unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje. Lees hier verder en ontdek de verschillende mogelijkheden.

ACTIVITEITEN

Vind je het belangrijk dat collega鈥檚 aan teambuilding kunnen werken tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Halsteren, maar ook dat de onderlinge sfeer wordt verbeterd? Playd么me Roosendaal biedt zes verschillende activiteiten aan waarbij elke activiteit voordelen biedt voor het personeel. Buiten dat playkarten een enorm leuke activiteit is, kan je zien hoe collega鈥檚 reageren in het heetst van de strijd. Bij de activiteiten hakbijl gooien, shuffleboarden en hyperbowlen draait alles om het verbeteren van de onderlinge sfeer. Door elkaar aan te moedigen, worden er torenhoge scores behaald. Tijdens de escapebox en lasergamen is samenwerking key. Door goed samen te werken met jouw collega鈥檚, zal de winst worden binnen worden gesleept.

PLAYD脭ME IN DE ZOMER

Wil je jouw personeelsuitje in de omgeving Halsteren in de zomer organiseren? Playd么me Roosendaal biedt verschillende mogelijkheden om te kunnen genieten gedurende jouw uitje in de zomer. Achter het pand bevindt zich de Playd么me Biergarten. Bij dit grote terras kan jij met jouw gezelschap genieten van een hapje en drankje in de zon. Ook kan de groep de wachtverzachter spijkerslaan spelen of poolen, ideaal voor tijdens een borrel!

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij speciale groepsmenu鈥檚 aan. Bij Playd么me Roosendaal kan je genieten van een echte Alpijnse lunch. In de avond bieden wij heerlijke diners aan zoals het Schnitzel Diner en het Playd么me Diner. In de zomer wordt de Playd么me Grill aangeboden, waarbij je buiten kan genieten van verschillende soorten vlees, bijgerechten en sauzen.

Neem contact met ons op!

Is het Alpijnse gevoel al bij je aangewakkerd voor jou personeelsuitje in de omgeving Halsteren? Bekijk op onze website de verschillende opties voor groepsarrangementen. Wil jij liever een programma wat op maat gemaakt wordt? Bel naar 0165 570 777 en kies optie 2 of stuur een email naar info@playdome.nl en kom in contact met onze salesmedewerkster Julia. Zij helpt je graag verder! Hopelijk zien we jou en je collega鈥檚 snel bij Playd么me Roosendaal!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!