Personeelsuitje Oudenbosch

PERSONEELSUIJTE OUDENBOSCH

Heb jij de taak op je genomen om jouw personeelsuitje in de omgeving Oudenbosch te gaan organiseren? Rond de 10 minuten rijden ben je al bij Playd么me Roosendaal. Een locatie waar je de hele dag kan vertoeven en plezier kan beleven. Bekijk hieronder voor de verschillende mogelijkheden.

ACTIVITEITEN

Leisurepark De Stok is de thuishaven van Playd么me Roosendaal. Binnen Playd么me kan je zes verschillende activiteiten terug vinden onder 茅茅n dak. Het is de ideale locatie voor jouw personeelsuitje in de omgeving Oudenbosch. Toon jouw raceskilss tijdens het playkarten! Als je een echte teamplayer bent dan bezorg jij jouw team de winst tijdens het lasergamen en het shuffleboarden. Vind je bowlen leuk, maar lijkt je een minigame in deze activiteit geweldig? Bij het hyperbowlen heb je de keuze tussen talloze minigames en het reguliere bowlen. Tijdens het hakbijl gooien kan je laten zien of jij de meest stoere persoon bent binnen jou team en tijdens de EscapeBox probeer je als eerste alle boxen te krakn.

Maak voor, tijdens of na de activiteiten gebruik van onze verschillende horecamogelijkheden. Kies jij voor een lunch of toch liever een diner in de Biergarten? We kunnen ook een personeelsavond verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes.

ARRANGEMENTEN

Wil jij de organisatie zoveel mogelijk uit handen geven tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Oudenbosch? Dan hebben wij bij Playd么me Roosendaal de oplossing die jij zoekt. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij je verschillende activiteiten kan doen. Voor groepen met 10 personen of meer zijn de volgende arrangementen erg interessant:

馃搶 1 uur hyperbowlen + 1 uur hakbijl gooien vanaf 鈧17,50 p.p.
馃搶 1 uur escapebox+ 1 uur hakbijl gooien vanaf 鈧27,50 p.p.
馃搶 1 uur hyperbowlen + 1 uur escapebox vanaf 鈧19,50 p.p.

Ben jij met een kleinere groep? Bekijk hier onze arrangementen vanaf 4 personen!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Sta je al in de startblokken om jouw personeelsuitje in de omgeving Oudenbosch te gaan organiseren? Bekijk op onze website de verschillende tickets voor de groepsarrangementen. Wil jij liever een maatwerkprogramma? Bel naar 0165 570 777 en kies optie 2 of stuur een email naar info@playdome.nl en kom in contact met onze Sales medewerkster Julia. Zij helpt je graag verder! Hopelijk zien we jou en je collega鈥檚 snel bij Playd么me Roosendaal!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Playd么me Roosendaal kan je als zakelijke groep op 3 manieren jouw drankjes afrekenen bij ons. Je maakt zelf uit welke manier het best bij jullie past:

Gastenservice

馃挵 E茅n iemand van ons personeel wordt exclusief ingezet om de drankjes op te nemen en 茅茅n iemand van ons personeel wordt exclusief ingezet om de drankjes te brengen. Tot 75 personen kost dit 鈧75 per uur en vanaf 75 personen kost dit 鈧150 per uur. Op deze manier hoef je niet met Scanfie te werken.

Scanfie met tegoed

馃挵 Scanfie (QR-code). Er kan een rekening voor jullie aangemaakt worden waar jullie een tegoed opzetten. Dit kan een vast budget zijn, maar dit budget kan ook opgewaardeerd worden. Na jullie teamuitje/ bedrijfsuitje rekenen jullie de drankjes voor vertrek af bij onze Front-Office.

Scanfie zonder tegoed

馃挵 Scanfie (QR-code). Er kan een rekening voor jullie aangemaakt worden en na jullie teamuitje/ bedrijfsuitje rekenen jullie de drankjes voor vertrek af bij onze Front-Office.

Ja, wanneer wij een event hebben is het zeker mogelijkheid om het bedrijfsuitje op deze datum te plannen. Sommige van onze events zijn daar juist uitermate voor geschikt. Kom met jouw groep langs bij Schnitzel Sonntag! Of krijg het ultieme Apr猫s-ski gevoel tijdens het Apr猫s-ski bowlen. Bespreek de beschikbaarheid met onze salesmedewerkster.

We hebben verschillende mogelijkheden om de drankjes bij ons af te kopen. Zo kun je bij ons werken met nacalulatie, consumptiemunten of drankafkoop.
Voor de drankafkoop zijn er twee verschillende mogelijkheden, namelijk Drankafkoop Basis en Drankafkoop All-in. Beide zijn per uur af te nemen.

Drankafkoop Basis houdt in:

馃嵒Koffie/ thee/ fris/ huiswijn en pils
馃嵒Alle warme dranken m.u.v. speciale latte’s, chocomelk met slagroom en/of rum, j盲gerthee en gluhwein
馃嵒Alle frisdranken m.u.v. verse jus
馃嵒Bier: Warsteiner 0,25, Warsteiner 0% 0,25, weizen 0,25 | alle radlers & 0.0% bieren | Liefmans
馃嵒 Alle 4 de huiswijnen (zoet wit, Sauvignon, rode wijn en ros茅)

Drankafkoop All-in zegt het al, hieronder vallen alle dranken die bij ons op de kaart staan. Dus ook de mixdranken, speciaal bieren en cocktails.

Je kunt de prijzen opvragen bij onze medewerk(st)ers!

In sommige gevallen, kunnen wij zeker een uitzondering maken in onze openingstijden. Mochten jullie als bedrijf interesse hebben om op een maandag of dinsdag langs te komen, neem contact op met onze salesafdeling. Zij kijken graag met je mee naar de diverse mogelijkheden.

Het is mogelijk om tijdens de baanactiviteiten te eten en te drinken. Bij de activiteiten lasergamen en playkarten, kan er in de pauze tussen de sessies door wat gedronken worden.

Let wel op! Playd么me hanteert voor en tijdens al haar activiteiten een zero tolerance beleid betreft alcohol en andere verdovende middelen. Toegang tot deze activiteiten zal worden ontzegd.

Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playd么me Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.聽Bij Playd么me zijn er ook 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten aanwezig!

Adres Playd么me Roosendaal 鈥 De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Met het openbaar vervoer naar Playd么me Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playd么me. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

 

Ben je de aangewezen persoon om een bedrijfsuitje te organiseren en wil je een uitje plannen bij Playd么me Roosendaal? Vul het contactformulier聽in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playd么me. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playd么me een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder 茅茅n dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Daarnaast hebben we voor groepen vanaf +/- 75 personen ook het arrangement Playd么me Exclusief, oftewel alle activiteiten 2 uur lang onbeperkt en exclusief voor jouw gezelschap. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is verplicht om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk 5 dagen van tevoren van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie & feestdagen.

Tafel reserveren