Personeelsuitje Steenbergen

Personeelsuitje Steenbergen

Ben jij een personeelsuitje in de omgeving Steenbergen aan het plannen? Vind je het belangrijk dat je een hele dag ontzorgd wordt en veel plezier kan beleven? Playd么me Roosendaal is de locatie die aansluit op jouw wensen. Binnen 20 minuten rijden bezorg jij jouw collega鈥檚 een onvergetelijke dag.

Activiteiten

Binnen Playd么me Roosendaal heb je de keuze uit zes verschillende activiteiten tijdens jouw personeelsuitje in omgeving de Steenbergen. Onze activiteiten zijn geschikt om de teambuilding te verbeteren. Bij het playkarten kan je zien hoe jouw collega鈥檚 reageren onder hoge snelheden. Zorg dat de sfeer wordt verbeterd met het spelen van de activiteiten hyperbowlen en hakbijl gooien. Zorg dat jouw collega鈥檚 het onderling samenwerken verbeteren om de winst binnen te halen tijdens de escapebox, shuffleboarden en lasergamen.

Wist je bij alle activiteiten de Alpijnse sfeer ziet terugkomen?

馃搶 Tijdens het hyperbowlen heb je uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis.
馃搶 Bij de escapebox bevind je jezelf in een heuse gletsjer en tijdens het hakbijl gooien heb je het gevoel in een Alpijns bos te staan.
馃搶 De uitleg van het lasergamen wordt gegeven door middel van een hologram in een gondel.

Restaurant de RoosenAlm

Wil jij tijdens jouw personeelsuitje in de omgeving Steenbergen genieten van lekker hapje en drankje? Op onze menukaart zijn verschillende Alpijnse gerechten terug te vinden. Bij Playd么me is het mogelijk om ook van een hapje en drankje te genieten tijdens de activiteiten escapebox, hakbijl gooien, shuffleboarden en hyperbowlen. Wil je als groep bij ons komen dineren? Dat is geen enkel probleem, voor groepen vanaf 10 personen hebben wij speciale groepsmenu鈥檚 zoals het schnitzel diner en het playd么me diner.

Events

Playd么me Roosendaal biedt verschillende events aan die geschikt zijn voor een personeelsuitje. Kom op de laatste vrijdag van de maand genieten van het Apr猫s-ski bowlen of kom op de tweede woensdag van de maand deelnemen aan Playd么me Speed Night, het event wat volledig in het teken staat van het playkarten.

Neem contact met ons op!

Sta je te popelen om een personeelsuitje in de omgeving Steenbergen te plannen? Stuur een e-mail naar info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777 en krijg antwoord op al je vragen. Zie jij jezelf al helemaal aan bepaalde activiteiten deelnemen binnen Playd么me Roosendaal? Vul onderstaand contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering