Social Deal

VERZILVER JOUW SOCIAL DEAL TICKET

Check onderaan deze pagina de beschikbaarheid voor de verschillende activiteiten!

Ben jij in het bezit van een Social Deal ticket? Plan dan direct jouw bezoek in en kom hyperbowlen, hakbijl gooien, lasergamen of playkarten bij Playdôme Roosendaal! Ga naar de ticketshop, vul jouw unieke code in bij ‘gebruik een ticket of cadeaubon’ en reserveer een datum en startmoment.

Vergeet niet om jouw Social Deal ticket mee te nemen op de dag van het bezoek.

Let op: op vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart, zondag 31 maart en maandag 1 april zijn Social Deal tickets niet geldig.

PLAYKARTEN | 14+

Heb jij een ticket voor het playkarten? Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playdôme Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Kart met je gezelschap in een unieke gethematiseerde omgeving, de Alpijnse bergen. De kartbaan van Playdôme Roosendaal is 350 meter lang, heeft meerdere levels én een spiral ramp. Wist jij dat de karts volledig elektrisch zijn? Dankzij de elektrische karts zijn de geur van benzine en het geluid van motoren verleden tijd. Ontdek onze kartbaan, de eerst 360 Karting kartbaan van Nederland. Verzilver je ticket hier.

HYPERBOWLEN

Heb jij een ticket voor het hyperbowlen? Kom bowlen in een warme Alpijnse sfeer bij Playdôme Roosendaal. Hét bowlingcentrum van Roosendaal. Een uniek potje bowlen met uitzicht op het Oostenrijkse wintersportgebied Serfaus-Fiss-Ladis. Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen! Hyperbowling is een nieuwe spelvariant, gebaseerd op het klassiek bowlen. Met hyperbowlen worden de bumpers onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen worp verloren gaat. Je hebt de keuze uit 4 unieke spellen. De perfecte mix van bowling en gaming! Wil je liever klassiek bowlen? Natuurlijk is dat ook altijd mogelijk! Verzilver je ticket hier.

HAKBIJL GOOIEN | 16+

Heb jij een ticket voor het hakbijl gooien? Haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien. Ervaar de adrenalinekick van axe throwing op de indoor hakbanen, gethematiseerd in een Alpijnse bosrijke omgeving. Nadat je de techniek van het bijlwerpen onder de knie hebt gaat de competitie van start. Scoor de meeste punten door de hakbijl in de roos of in de killshot te gooien. Na 5 rondes worden de punten bij elkaar opgeteld. Heb je de meeste punten? Dan ben jij kampioen hakbijl gooien. Show your skills tijdens deze stoere activiteit (16+). Verzilver je ticket hier.

LASERGAMEN

Heb jij een ticket voor het lasergamen? Een sneeuwstorm in de Alpen vormt het decor voor de lasergame arena van Playdôme Roosendaal. Ga de strijd met elkaar aan tijdens een uniek potje lasergamen tijdens de battle of the mountain. Pas op! Een sneeuwstorm is onderweg waardoor jullie vast komen te zitten in de gondel. Ga de strijd aan met je tegenstander, want er is maar plaats voor één team terug in de helikopter. Betreed de arena en probeer met je team zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstander te raken. Verzilver je ticket hier.

ONTDEK ALLE ACTIVITEITEN

Playdôme Roosendaal is een Multi Activity Center met 6 activiteiten. Maak jouw dagje weg compleet en ontdek ook de andere activiteiten! Laat zien wat je in huis hebt tijdens een dynamisch potje hyperbowlen. De perfecte mix van gaming en klassiek bowlen. Scoor de meeste punten tijdens shuffleboarden of haal de houthakker in jezelf naar boven tijdens het hakbijl gooien (16+). Ga de lasergame strijd aan tijdens de battle of the mountain, kom karten in onze elektrische karts op een kartbaan van 350 meter. Of probeer zoveel mogelijk boxen te kraken tijdens EscapeBox. Zin in een hapje en drankje? Bezoek onze horeca en Biergarten tijdens het leukste dagje weg!

*Voorwaarden zijn van toepassing.

Maak je dagje weg compleet

ONZE ACTIVITEITEN

ALGEMENE SPELREGELS*

Algemene voorwaarden van Playdôme Roosendaal bij alle deals van toepassing.
Het vooraf reserveren van jouw bezoek via de website van Playdôme Roosendaal is verplicht, o.b.v. beschikbaarheid bij Playdôme Roosendaal.
Na aankoop via website reserveren onder vermelding van de vouchercode (in de webshop van Playdôme).
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Niet inwisselbaar voor een ticket voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar.
Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend.
Niet voor zakelijke boekingen.
Voucher wordt op geldigheid gecontroleerd op locatie.
Men dient 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn (geldt voor alle opties).
Niet geldig in horeca.
De korting is gebaseerd op het reguliere tarief.
De korting wordt minimaal één keer verstrekt per reservering.
Boeken tot 2 uur van tevoren. Binnen twee uur van tevoren is het niet meer mogelijk om online te reserveren. Als een gast om 13:30 uur voor 15:00 uur wilt boeken, gaat dit niet meer online. Die tijd staat ingesteld op 2 uur van tevoren
De beschikbaarheid op de website is leidend. Andere tijden zijn dan niet mogelijk.

SPELREGELS HYPERBOWLEN

Voor gezelschappen van 4 – 6 personen per baan.
De programmaduur van hyperbowlen is 75 minuten, waarvan 60 minuten speeltijd.
Beschikbaarheid:
Woensdagen (dal ticket)
Donderdagen (dal ticket)
Vrijdagen (piek ticket) beschikbaar tot en met 18.00 uur
Zaterdagen (piek ticket) beschikbaar tussen: 13.00 – 14.00 + 18.00 – 19.00 + 21.45 – 22.45 uur op zaterdagen)
Zondagen (piek ticket) beschikbaar van 13.00 – 14.00 en van 18.00 – 19.00 uur
Pasen (1e en 2 paasdag) is uitgesloten.

SPELREGELS HAKBIJL GOOIEN

Vanaf 16+.
De programmaduur van hakbijl gooien is 75 minuten, waarvan 60 minuten speeltijd.
Maximaal 6 deelnemers per baan.
Geen beschikbaarheidsrestricties (dal tickets in te leveren op woensdagen en donderdagen, piek tickets op vrijdag t/m zondag tijdens openingstijd).

SPELREGELS LASERGAMEN

Vanaf 1.40m.
De programmaduur van 2 sessies lasergamen is 2 uur, waarvan 2 x 10 minuten lasergamen.
Maximaal 15 deelnemers per groep, groepen kunnen samengevoegd worden.
Reserveer met ten minste 4 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon).
Geen beschikbaarheidsrestricties (dal tickets in te leveren op woensdagen en donderdagen, piek tickets op vrijdag t/m zondag tijdens openingstijd).

SPELREGELS PLAYKARTEN

Vanaf 1.40m en een leeftijd van 14 jaar.
De programmaduur van 2 sessies karten is 1,5 uur, waarvan 2 x 10 minuten karten.
Maximaal 12 deelnemers per groep, groepen kunnen samengevoegd worden.
De sessies playkarten zijn geldig voor 1 persoon en kunnen niet met anderen gedeeld worden.
Beschikbaarheid:
Kerstvakantie overdag uitgesloten, eventueel mogelijk vanaf 17.00 uur
Woensdagen (dal ticket)
Donderdagen (dal ticket)
Vrijdagen (piek ticket)
Zaterdagen (piek ticket) beschikbaar van 12.00 – 14.00, en vanaf 18.00 tot ‘’sluit’’ weer.
Zondagen (piek ticket)

 

Are you ready to play?

VEELGESTELDE VRAGEN

Mocht u een allergie hebben, dan houden wij daar graag rekening mee! Je kan dit per mail of telefonisch aan ons doorgeven. Wij zorgen dan voor vervanging op de snackplank of bij het diner.

Klopt! Je reserveert namelijk één baan en die baan is voor maximaal zes personen beschikbaar. Je mag dus zelf kiezen of je met 3, 4 of 6 personen komt :).

Wanneer verzilveren niet lukt is dit de juiste link om uw code te verzilveren: www.playdome.nl/social-deal

Tafelreservering