Teamuitje Etten-Leur

Ben je opzoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Etten-Leur? Bij Playd么me Roosendaal ben je dan aan het juiste adres! Playd么me Roosendaal ligt net over de grens en het is maar 15 minuten rijden. Ideaal toch als je zo dichtbij een bedrijfsuitje kan organiseren?

ORIGINELE TEAMUITJES

Ben je op zoek naar activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud voor een origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Etten-Leur? Wij bieden verschillende activiteiten aan die geschikt zijn voor alle leeftijden. Zijn er medewerkers in de groep die graag gaan voor wat meer actie? Het playkarten is hier dan erg geschikt voor. Zijn er werknemers die het liever wat rustiger aan doen? Geen probleem, voor hen is het shuffleboarden of het hyperbowlen misschien meer geschikt. Onze sales medewerkers kunnen een programma samenstellen wat bij iedereen aansluit.

IDEE脣N VOOR JOUW TEAMUITJE

Naast verschillende activiteiten heeft Playd么me Roosendaal ook eigen idee毛n voor jouw teamuitje. Zo hebben we een eigen restaurant, namelijk de RoosenAlm! Voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Etten-Leur is dit perfect. Na de activiteiten kunnen jullie als groep gezamenlijk dineren in het restaurant (of met lekker weer in de Biergarten) en genieten van de specialiteit van de chefkok, Alpijnse borrelplanken. Wij bieden voor groepen ook speciale menu鈥檚 aan. Die menu鈥檚 bestaan uit verschillende soorten schnitzels of verschillende stukken vlees geserveerd met diverse bijgerechten en sauzen. Na de warme gerechten is het tijd voor een dessert. Wij kunnen heerlijke dessertplanken serveren met diverse Alpijnse desserts zoals kaiserschmarren. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Etten-Leur was nog nooit zo lekker!

TEAMUITJE GROTE GROEP

Wist je dat wij een overdekte leisure locatie zijn en alleen ons restaurant al 700m2 is? Ideaal wanneer jouw bedrijfsuitje uit een grote groep bestaat! Zo zijn wij ook tijdens regenachtige en koude dagen de ideale locatie voor een zakelijk evenement, juist voor grote partijen! Door onze ligging aan de snelweg A17/A58 zijn wij eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. We beschikken over voldoende parkeerplekken en bovendien kan je gratis parkeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ben je al enthousiast geworden en wil je een bedrijfsuitje in de omgeving van Etten-Leur organiseren? Bekijk hier onze arrangementen of neem dan contact op met onze salesmedewerkers en hun zullen voor u een passend programma samenstellen. Je kan contact opnemen via info@playdome.nl of bel naar 0165 570 777.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Tafelreservering