TEAMUITJE ETTEN-LEUR

Op zoek naar een gezellige locatie voor jouw teamuitje in de omgeving Etten-Leur? Playd么me Roosendaal biedt alle mogelijkheden om een onvergetelijke dag te beleven. Met maar 20 minuten rijden met auto ben jij op de locatie voor het ideale teamuitje.

ONTDEK DE ACTIVITEITEN

Playd么me Roosendaal biedt vijf verschillende vrijetijdsactiviteiten aan op 茅茅n locatie. Speel de activiteiten:

馃 Funcurlen
馃幊 Hyperbowlen
馃獡 Hakbijl gooien
馃敨 Lasergamen
馃弾 Playkarten

Met een gevarieerd en uitgebreid aanbod maken wij voor ieder gezelschap een passend programma voor een teamuitje in omgeving Etten-Leur. Onze activiteiten zijn ideaal om te werken aan de teambuilding en het verbeteren van de onderlinge sfeer. Wist je dat Playd么me Roosendaal ook beschikt over wachtverzachters? Zit er een pauzemoment in het programma of wil je tijdens de borrel nog iets ondernemen? Speel een potje spijkerslaan of strijd om de winst met het spel poolen.

MAAK HET TEAMUITJE COMPLEET

Naast onze activiteiten beschikt Playd么me Roosendaal over een sfeervol ingerichte horecagelegenheid. In het restaurant hebben we ruimte voor diverse grote en kleine groepen. Zo hebben we wel meer dan 200 zitplaatsen in ons restaurant! Zo kunnen er verschillende borrels en diners gehouden worden. Tussen de activiteiten door kan er ook plaats genomen worden voor een lekkere snack, zoals onze warme snackplank of de Luxe Alpensnacks.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we groepsmenu鈥檚 aan. Kies bijvoorbeeld voor de specialiteit van onze kok en trakteer het gezelschap op het Schnitzel Diner. Zijn er veel grote eters in jouw gezelschap? Dan is het Playd么me Diner wellicht een betere keuze. Maak jouw teamuitje in omgeving Etten-Leur compleet met het toevoegen van een diner.

VERGADEREN OF FEESTAVOND

Voordat het teamuitje in omgeving Etten-Leur van start gaat heb je de mogelijkheid om bij Playd么me Roosendaal te vergaderen. Wil je liever afsluiten met een feestavond? Dat is ook mogelijk. Wij denken graag mee voor het ideale programma van jullie teamuitje in Etten-Leur.

MEER INFORMATIE?

Enthousiast geworden en wil je alle mogelijkheden ontdekken voor het leukste teamuitje in omgeving Etten-Leur? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom je liever direct met ons in contact? Neem telefonisch contact met ons op via +31 165 570 777. Een teamuitje was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Keuzemogelijkheid
Tafel reserveren