Teamuitje Oudenbosch

TEAUMUITJE OUDENBOSCH

Ben je van plan om een teamuitje in de omgeving van Oudenbosch te gaan organiseren. Bij Playd么me Roosendaal ben je aan het juiste adres. Zorg dat jouw team een onvergetelijke dag heeft waarbij ze lekker kunnen ontspannen en veel plezier kunnen beleven.

ACTIVITEITEN

Zoek jij tijdens jouw teamuitje in de omgeving Oudenbosch een uitje waarbij je meerdere activiteiten kan doen? Playd么me Roosendaal heeft maar liefst zes verschillende activiteiten die allemaal aangekleed zijn in het Alpijnse thema. Wist je dat je tijdens het hyperbowlen uitzicht hebt op een van de leukste Oostenrijks dorpjes? Bij de activiteit hakbijl gooien komt de houthakker in jezelf naar boven in ons eigen Alpijnse bos. Zorg maar dat je tegen hoogstes kan, want het shuffleboarden bevindt zich op ons shuffledeck. Kleed je goed aan, want onze escapeboxen staan in een gletsjer. De uitleg van het lasergamen wordt gegeven met behulp van een hologram in een gondel. En tijdens het playkarten rijd je tussen de Alpijnse bergen.

RESTAURANT DE ROOSENALM

Wist je dat ons restaurant midden in het pand is gevestigd? Tijdens jouw teamuitje in de omgeving Oudenbosch is er vanuit het restaurant de RoosenAlm altijd zicht op de activiteiten. Bij Playd么me Roosendaal hebben wij verschillende menu鈥檚 samengesteld speciaal voor teamuitjes vanaf 10 personen. Geniet van ons heerlijke Schnitzel diner of ga voor het uitgebreide diner, het Playd么me diner. In de zomer is het mogelijk om te kunnen zitten in onze eigen Biergarten. Hier kan je net zoals in ons restaurant genieten van een hapje en een drankje.

EVENTS

Wil jij jouw teamuitje in de omgeving Oudenbosch nog wat specialer maken? Kom met jouw teamuitje langs tijdens een van onze events! Zitten er in jouw groep echte kart-fanaten? Dan zijn onze events Playd么me Speed Night en Onbeperkt Playkarten hetgeen waar jij naar op zoek bent. Zoek je een event waar de horeca een belangrijke rol speelt? Kom dan langs tijdens Schnitzel Sonntag.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je hulp nodig voor het organiseren van een teamuitje in de omgeving Oudenbosch? Bel ons via 0165-570777 of mail met onze sales medewerkster Julia via info@playdome.nl. Heb je al een idee wat je wil gaan doen tijdens het teamuitje? Vul het contactformulier hieronder in en ontvang een op maat gemaakte offerte. Wanneer je met een klein gezelschap bent, kun je ook onze activiteiten boeken via de website. Bekijk hier alle tickets!

Een offerte ontvangen?

Vul het formulier in!

Tafelreservering