Werken als horeca medewerk(st)er

Werken als horeca medewerk(st)er

Mijn naam is Vivian en ik ben werkzaam in de horeca van Playd么me Roosendaal. Dat betekent dat ik samen met mijn collega鈥檚 ervoor zorg dat we je voorzien van hapjes en drankjes tijdens je onvergetelijke bezoek aan Playd么me Roosendaal. In deze blog vertel ik je wat het werken bij Playd么me Roosendaal zo leuk maakt.

Hoe ziet mijn dag eruit?

Nadat ik heb ingeklokt in de personeelskantine, ga ik naar de teamleider van de dag. Ik krijg een schortje en een handheld. Vandaag sta ik ingepland als gastvrouw! De teamleider vertelt mij op welke zone ik sta, wie mijn buddy is en wat voor bijzonderheden er vandaag zijn. Ik ben klaar om de eerste gasten te begroeten en hun drankje op te nemen.

Als gastvrouw ben je h茅t gezicht van Playd么me Roosendaal. Ik zorg er dan ook altijd voor dat ik de gasten welkom heet en de drankjes opneem. Wanneer er eten uitgeserveerd kan worden, help ik mijn collega鈥檚 mee zodat de gasten tegelijk kunnen beginnen met eten. Zodra het rustiger is, vraag ik aan mijn collega鈥檚 of ik kan helpen.

Aan het einde van de dag zorg ik ervoor dat ik mijn zone netjes achterlaat en mijn schort en handheld opgeruimd zijn. Ik vertel tegen de teamleider de bijzonderheden van die avond en ga richting de personeelskantine om uit te klokken. Het was weer een leuke dag! Morgen mag ik weer.

3 redenen wat het werken bij Playd么me Roosendaal zo leuk maakt

Geen dag is hetzelfde bij Playd么me Roosendaal. Ook binnen de functies heb je veel diversiteit. Tijdens het werken sta je nauw in contact met je collega鈥檚 van het horecateam maar ook de collega鈥檚 van de activiteiten. Hieronder staan drie redenen waarom het zo leuk is om te werken bij het horecateam van Playd么me Roosendaal.

1.Samen blijven spelen: Dit is de visie van Playd么me Roosendaal. Dit willen we onze gasten bieden maar ook vinden we dit erg belangrijk onderling bij het personeel. Om deze reden worden er regelmatig teambuildinguitjes georganiseerd.

2.Gezellige collega鈥檚: Samen met je collega鈥檚 bezorg je onze gasten het leukste dagje weg. Samenwerken staat bij ons daarom centraal. Door de diverse teambuildinguitjes leer je je collega鈥檚 ook eens op een andere manier kennen.

3.Personeelskorting: Playd么me Roosendaal biedt je naast een goed salaris ook een interessante personeelskorting zodat jij ook zelf voordelig het leukste dagje weg kan beleven.

Werken bij Playd么me Roosendaal

Wil jij mijn nieuwe collega worden? Dan kan ik je 茅茅n ding vertellen: Samenwerken was nog nooit zo leuk! Ben je op zoek naar een bijbaan of stage? We hebben nog vacatures voor runner, gastheer/gastvrouw en barmedewerker openstaan. De uren en ingangsdatum zijn in overleg. Een combinatiefunctie is ook mogelijk. Solliciteer direct en kom op gesprek. Ik hoop je snel te leren kennen!