Bedrijfsborrel Halsteren

BEDRIJFSBORREL HALSTEREN

Wil jij actief bezig zijn tijdens jouw bedrijfsborrel in de regio Halsteren? Kom langs bij Playd么me Roosendaal! Combineer jouw borrel in ons restaurant of Biergarten met een van onze activiteiten. Binnen een half uurtje ben je op een van de uniekste locaties voor jouw bedrijfsborrel.

TEAMBUILDING

Zoek jij activiteiten die een bijdrage kunnen leveren aan de teambuilding tijdens jouw bedrijfsborrel in de regio Halsteren? Playd么me Roosendaal biedt verschillende activiteiten aan die bijdragen aan de onderlinge sfeer. Is samenwerken de component waaraan gewerkt kan worden? Probeer dan onze activiteiten lasergamen en shuffleboarden. Tijdens deze activiteiten zal gezelschap samen moeten werken om met de winst er vandaar te gaan. Met het hyperbowlen en hakbijl gooien kan het sociale aspect verbeterd worden binnen jouw gezelschap. Speel een leuk spel en klets ondertussen bij met je collega鈥檚! Wil je zien hoe iedereen reageert in het heetst van de strijd? Probeer dan onze activiteit playkarten in onze elektrische karts. Stel je eigen programma samen en kies voor een maatwerkprogramma van bijvoorbeeld 3 activiteiten. Ideaal voor een groot gezelschap!

Ook hebben wij een perfect geschikt arrangement voor grote gezelschappen, naemlijk Playd么me Exclusief. Gedurende dit arrangement worden alle activiteiten voor 2 uur lang exclusief voor jouw bedrijfsuitje afgeboekt. Playd么me Exclusief is geschikt voor groepen vanaf 75 personen.

Horecamogelijkheden

Kan een drankje niet ontbreken bij jouw bedrijfsuitje in regio Halsteren? Voor het aanbieden van drankjes hebben wij verschillende mogelijkheden. Vind je het belangrijk om overzicht te behouden werk dan met onze consumptiemunten. Wil jij zorgen dat niemand iets te kort komt? Dan is de optie drankafkoop wellicht beter geschikt voor jullie bedrijfsuitje. De laatste optie is drankjes op basis van nacalculatie. Zo kan iedereen bestellen wat hij of zij wilt en de rekening wordt voor vertrek afgerekend.

Wil je graag tijdens jouw bedrijfsuitje genieten van een diner? Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden wij verschillende groepsdiners aan. Geniet van ons Schnitzel diner of het uitgebreide Playd么me diner. Tijdens de activiteiten kan je genieten van verschillende snacks zoals:

馃エ Chips met dips
馃エ Luxe alpensnacks
馃エ Warme snackplank
馃エ Luxe borrelplank

ALPIJNS THEMA

In en rondom het pand van Playd么me Roosendaal is overal waar je kijkt het Alpijnse thema te herkennen. Speel een potje hyperbowlen met op de achtergrond een uitzicht op een Alpijns dorpje. Het hakbijl gooien is volledig gethematiseerd als een echt Alpijns bos en kan je funcurlen in een heuse gletsjer! In ons restaurant hebben we diverse gondels staan en de stoeltjeslist aan de bar is niet te missen!

NEEM CONTACT OP

Al enthousiast geworden over Playd么me Roosendaal, maar wil je meer weten voor jouw bedrijfsborrel in de regio Halsteren? Bekijk onze website voor meer informatie. Weet jij al wat je wil? Vul al je wensen in met behulp van ons contactformulier en ontvang een offerte op maat. Wil je direct contact hebben met een van onze sales medewerkers? Bel gelijk naar 0165 570 777 of stuur een mailtje naar info@playdome.nl. Een bedrijfsborrel was nog nooit zo leuk!

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Are you ready to play>

Veel gestelde vragen

Bij Playd么me Roosendaal kan je als zakelijke groep op 3 manieren jouw drankjes afrekenen bij ons. Je maakt zelf uit welke manier het best bij jullie past:

Gastenservice

馃挵 E茅n iemand van ons personeel wordt exclusief ingezet om de drankjes op te nemen en 茅茅n iemand van ons personeel wordt exclusief ingezet om de drankjes te brengen. Tot 75 personen kost dit 鈧75 per uur en vanaf 75 personen kost dit 鈧150 per uur. Op deze manier hoef je niet met Scanfie te werken.

Scanfie met tegoed

馃挵 Scanfie (QR-code). Er wordt 茅茅n rekening voor jullie aangemaakt worden waar jullie een tegoed opzetten. Dit kan een vast budget zijn, maar dit budget kan ook opgewaardeerd worden. Wanneer er wordt opgewaardeerd, dient het bedrag bij opwaarderen direct betaald te worden.

Scanfie zonder tegoed

馃挵 Scanfie (QR-code). Er wordt 茅茅n rekening voor jullie aangemaakt worden en na jullie teamuitje/ bedrijfsuitje rekenen jullie de drankjes voor vertrek af bij onze Front-Office.

Ja, wanneer wij een event hebben is het zeker mogelijkheid om het bedrijfsuitje op deze datum te plannen. Sommige van onze events zijn daar juist uitermate voor geschikt. Kom met jouw groep langs bij Schnitzel Sonntag! Of krijg het ultieme Apr猫s-ski gevoel tijdens het Apr猫s-ski bowlen. Bespreek de beschikbaarheid met onze salesmedewerkster.

We hebben verschillende mogelijkheden om de drankjes bij ons af te kopen. Zo kun je bij ons werken met nacalulatie, consumptiemunten of drankafkoop.
Voor de drankafkoop zijn er twee verschillende mogelijkheden, namelijk Drankafkoop Basis en Drankafkoop All-in. Beide zijn per uur af te nemen.

Drankafkoop Basis houdt in:

馃嵒Koffie/ thee/ fris/ huiswijn en pils
馃嵒Alle warme dranken m.u.v. speciale latte’s, chocomelk met slagroom en/of rum, j盲gerthee en gluhwein
馃嵒Alle frisdranken m.u.v. verse jus
馃嵒Bier: Warsteiner 0,25, Warsteiner 0% 0,25, weizen 0,25 | alle radlers & 0.0% bieren | Liefmans
馃嵒 Alle 4 de huiswijnen (zoet wit, Sauvignon, rode wijn en ros茅)

Drankafkoop All-in zegt het al, hieronder vallen alle dranken die bij ons op de kaart staan. Dus ook de mixdranken, speciaal bieren en cocktails.

Je kunt de prijzen opvragen bij onze medewerk(st)ers!

In sommige gevallen, kunnen wij zeker een uitzondering maken in onze openingstijden. Mochten jullie als bedrijf interesse hebben om op een maandag of dinsdag langs te komen, neem contact op met onze salesafdeling. Zij kijken graag met je mee naar de diverse mogelijkheden.

Het is mogelijk om tijdens de baanactiviteiten te eten en te drinken. Bij de activiteiten lasergamen en playkarten, kan er in de pauze tussen de sessies door wat gedronken worden.

Let wel op! Playd么me hanteert voor en tijdens al haar activiteiten een zero tolerance beleid betreft alcohol en andere verdovende middelen. Toegang tot deze activiteiten zal worden ontzegd.

Playd么me Roosendaal is gevestigd op Leisurepark Roosendaal. De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Met de auto naar Playd么me Roosendaal: door de ligging aan de snelweg A17 en A58 zijn we eenvoudig met de auto te bereiken. We zijn gevestigd op een afstand van 20 minuten rijden van Breda en 30 minuten rijden van Rotterdam en Antwerpen. Parkeren kan kosteloos aan de voorzijde, naast het pand of op het naastgelegen parkeerterrein op ongeveer 100 meter afstand.聽Bij Playd么me zijn er ook 3 laadpalen met aan weerszijden 2 oplaadpunten aanwezig!

Adres Playd么me Roosendaal 鈥 De Stok 3, 4703 SZ, Roosendaal, Nederland.

Met het openbaar vervoer naar Playd么me Roosendaal: neem de trein naar Station Roosendaal. Vanaf het treinstation is het 9 minuten met de bus. Dagelijks rijden er bussen van treinstation Roosendaal naar Designer Outlet Roosendaal (Wouwbaan). Vanaf de bushalte is het 6 minuten lopen naar Playd么me. Kies de lijnen 112 (elke dag) en 104 (maandag tot en met vrijdag).

 

Ben je de aangewezen persoon om een bedrijfsuitje te organiseren en wil je een uitje plannen bij Playd么me Roosendaal? Vul het contactformulier聽in en de afdeling sales neemt contact met je op. Allereerst bespreken we de wensen met elkaar door. Aan de hand van dit gesprek zullen wij een passend (op maat gemaakt) voorstel maken. Daarbij kunnen we ook een vrijblijvende optie plaatsen op de voorkeursdatum. Indien de offerte helemaal naar wens is dien je de bevestigingspagina te ondertekenen en terug te sturen. Wij zullen jullie uitje definitief vastleggen in ons systeem.

Mocht je het prettig vinden om eerst op locatie te komen kijken dan ben je van harte welkom! We leiden je graag rond. Neem hiervoor contact met ons op.

Momenteel is het helaas nog niet mogelijk om een vergaderruimte te huren bij Playd么me. In de toekomst worden er vergaderzalen gerealiseerd. Op dit moment heeft Playd么me een aantal kleine ruimtes waar je, afgezonderd van andere gasten, met je gezelschap kunt overleggen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ja dat is zeker mogelijk! Wij hebben verschillende activiteiten onder 茅茅n dak. Voor een grotere groep kunnen wij bijvoorbeeld een keuzeprogramma of een roulatieprogramma maken. Daarnaast hebben we voor groepen vanaf +/- 75 personen ook het arrangement Playd么me Exclusief, oftewel alle activiteiten 2 uur lang onbeperkt en exclusief voor jouw gezelschap. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Ja, het is verplicht om vooraf op factuur te betalen. De betaling dient dan uiterlijk 5 dagen van tevoren van het uitje bij ons binnen te zijn. Het is niet mogelijk om achteraf per factuur te betalen.

Daltijden = maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Piektijden = vrijdag t/m zondag, herfst- en kerstvakantie & feestdagen.

Tafelreservering